Τετάρτη, 04 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι οικοδομικές εργασίες του έργου του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου που αφορούν στη διευθέτηση των όμβριων υδάτων στην περιοχή του Καρνάγιου Παροικίας κοντά στο αρχαίο νεκροταφείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την Aegean Regatta 2016, το διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιεραρχήθηκαν τα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας που ο βουλευτής ανέλαβε να προωθήσει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του Δήμου Θήρας με τον πρόεδρο της ΑΕΜΥ κο Σταύρου, εκφράζεται η ανησυχία σχετικά με τη δυσκολία ανεύρεσης καταλυμάτων για το προσωπικό του Νοσοκομείου Θήρας. Η μη ανεύρεση κατοικιών δημιουργεί προφανή προβλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 9η Μαΐου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Δια Βίου Μάθησης Άγγελου Ανανία για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το Εξεταστικό Κέντρο του ΕΠΑΛ Αμοργού για τις πανελλαδικές εξετάσεις:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κι ἐφέτος μὲ τὴν χάρι τοῦ ἀναστάντος Κυρίου μας τὴν ἐρχομένη Παρασκευὴ θὰ ἑορτάσουμε τὴν ἑορτὴ τῆς Παναγίας Μητέρας Του, τῆς Ζωοδόχου Πηγῆς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα χειρουργείται σήμερα ενδοσκοπικά μέσα από τομή δυο εκατοστών, έχει πολύ γρήγορη ανάρρωση, η επούλωση διαρκεί 6-7 ημέρες , ενώ η επάνοδος στην εργασία γίνεται μέσα σε 2-3 εβδομάδες (εκτός κι άν είναι εργασία βαρειά χειρωνακτική).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos