Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Την Παρασκεύη 07/12 στις 20:45 η Κινηματογραφική Λέσχη του Αρχίλοχου θα προβάλει την ταινία ''Πρόσωπα & Ιστορίες - Visages Villages / Faces Places''

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, απέστειλε πρόσκληση προς τους δήμους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία της Περιφέρειας, τις ΔΕΥΑ, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, το Υπουργείο Παιδείας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προκειμένου να υποβάλλουν τις προτάσεις και μελέτες σχετικά με την προετοιμασία και ωρίμανση έργων της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021 – 2027, με καταληκτική ημερομηνία, το αργότερο έως την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2018. Οι προτάσεις μελετών που θα επιλεγούν θα χρηματοδοτηθούν από εθνικούς πόρους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα και οργανώνει ένα δημιουργικό εργαστήρι, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 16:34

Γ, Βακόνδιος: Στη Μνήμη του Γιάννη Χωματά

Ο πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Γιώργος Βακόνδιος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σύρου της Ν.Δ. κ.Στάθη Μπαρμπούνη, επισκέφθηκε το γηροκομείο Αγίου Παντελεήμονα Ερμούπολης της Φιλοπτώχου Εταιρίας και παρέδωσε εξοπλισμό διαβίωσης των γερόντων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συμμετείχε ως ομιλητής στο πλαίσιο του φόρουμ “Next is Now - Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές” που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Νίκου Χατζηνικολάου και του enikonomia.gr. , ενώ ήταν και ο μόνος εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, αυξάνεται κατά 451.618,00 ευρώ από εθνικούς πόρους, ο προϋπολογισμός της Πράξης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το σχολικό έτος 2018 – 2019”, προκειμένου να αυξηθεί και ο αριθμός των παιδιών που θα αποκτήσουν πρόσβαση στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καλύπτοντας έτσι τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών με ανήλικα παιδιά στα νησιά της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 13:57

Γιορτινά στην Παροικία της Πάρου

Τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στην Παροικία της Πάρου σε ένα κόσμο μαγικό με πολλές εκπλήξεις και χριστοθγεννιάτικες δράσεις στον παραδοσικό οικισμό!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 13:52

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Φάληρο (video)

Δευτέρα σήμερα (3/12) με το πρόγραμμα να παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Διεξάγονται δύο παιχνίδια για τη Σούπερλιγκ, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία στις 19:00 και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 19:30.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο δράστης υποσχέθηκε στους αστυνομικούς χρηματική αμοιβή προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos