Γ, Βακόνδιος: Στη Μνήμη του Γιάννη Χωματά

03 Δεκεμβρίου 2018 16:34

Ο πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Γιώργος Βακόνδιος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σύρου της Ν.Δ. κ.Στάθη Μπαρμπούνη, επισκέφθηκε το γηροκομείο Αγίου Παντελεήμονα Ερμούπολης της Φιλοπτώχου Εταιρίας και παρέδωσε εξοπλισμό διαβίωσης των γερόντων.

Η δωρεά αυτή έγινε στη μνήμη του αειμνήστου Γιάννη Χωματά.

Ο Γιώργος Βακόνδιος έχει δεσμευθεί σε συνεργασία με την ΔΗΜΤΟ Σύρου να γίνεται κάθε χρόνο στην επέτειο της απώλειας του Γιάννη Χωματά μια δωρεά σε ιδρύματα στήριξης ευπαθών και αδύναμων συνανθρώπων μας στις Κυκλάδες.

Το ίδιο έγινε και τα δύο προηγούμενα χρόνια στα γηροκομεία των Αδελφών του Ελέους και στο γηροκομείο της Ιερής Μητρόπολης Σύρου.

Ο Γιώργος Βακόνδιος και ο Στάθης Μπαρμπούνης τόνισαν ότι ο Γιάννης Χωματάς υπήρξε πρότυπο πολιτικού ανδρός.

Ήταν άριστος επιστήμονας, πρωτοπόρος στον τομέα των μεταμοσχεύσεων και βεβαίως απόλυτα καταξιωμένος επαγγελματικά, επιστημονικά και κοινωνικά.

Η ενασχόλησή του επομένως με την πολιτική, στηριζόταν αποκλειστικά και μόνον στην ιδεολογική του τοποθέτηση και στη διάθεσή του για προσφορά στην πατρίδα.

Ήταν ένα παράδειγμα πολιτικού που είχε μόνον να προσφέρει και καθόλου να επωφεληθεί.

Δεν ασχολήθηκε με την πολιτική για να καταξιωθεί και να ανελιχθεί κοινωνικά και οικονομικά, αλλά μόνον για να σταθεί δίπλα στους συνανθρώπους του. Εν ολίγοις ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos