Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

«Γη και ύδωρ» προσφέρουν κυβερνητικά επιτελεία και τοπικοί άρχοντες στους Αμερικανούς Αξιωματούχους, που αλωνίζουν την Ελλάδα σαν να είναι σπίτι τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός του psts.gr με δώρο το αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας Bluetooth «Clip & talk» - με στερεοφωνικό ήχο το οποίο εξασφαλίζει ασφαλή ομιλία -ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου σχετικά με την κίνηση στο λιμάνι του νησιού κατά το μήνα Φεβρουάριο του 2018, καταδεικνύουν ότι σημειώθηκαν αυξήσεις στις αφίξεις σε σχέση με προηγούμενα έτη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την Ναυτική Ακόλουθο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στην Ελλάδα Captain Rose Ε. Rice συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σημασία που έχει η γερμανική αγορά για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας τονίστηκε στις επαφές που είχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και των Περιφερειών στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB), με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ξεψυχούν στην άσφαλτο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί στην Κέρκυρα. 62χρονος άνδρας, πρώην αστυνομικός, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη γυναίκα του στην περιοχή Αλευροπάρι στη νότια Κέρκυρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 14η Μαρτίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξοργισμένοι από την απόφαση της δημοτικής αρχής να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της αγωγής των συμβασιούχων, δηλώνουν οι πρώην εργαζόμενοι του δήμου και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ένα τριήμερο με έντονες συγκινήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την Παρασκευή επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας, τη Β' Ολλανδίας και τη Β' Γαλλίας, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Euroleague!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos