Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 02:42

Ετοιμάζεται και τρένο με υδρογόνο

Η εφαρμογή της υβριδικής τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου, στον χώρο του αυτοκινήτου, εδώ και περίπου 20 χρόνια εξελίσσεται συνεχώς, όχι όμως, με την ταχύτητα που περίμεναν αρχικά, κυρίως διότι είναι σχετικά δύσκολη η ανάπτυξη ενός μεγάλου δικτύου σταθμών ανεφοδιασμού, καθώς η μεταφορά του υδρογόνου δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο δρόμο Παροικίας - Αγκαιριάς με θύμα έναν 25χρονο νεκρό άνδρα παριανής εντοπιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ανατολική Μεσόγειο θα πλέει από σήμερα και ως τις 22 Οκτωβρίου και πάλι το Oruc Reis καθώς η Τουρκία εξέδωσε νέα NAVTEX.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας υπερτυχερός κερδίζει 2,1 εκατ. ευρώ από τη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο θρυλικός Ισπανός επικράτησε 3-0 του Σέρβου, κατέκτησε για 13η φορά το γαλλικό όπεν, έφτασε τους 20 τίτλους Grand Slam και έπιασε την εκπληκτική επίδοση του σπουδαίου Ελβετού
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Παροικίας - Αγκαιριάς λίγο πριν την Αγκαιριά νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: Πως κατανέμονται τα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 280 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει στο Foxbet ο Νίκος Καπίρης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Η κυρία Λίνα Μενδώνη ανέφερε ότι το υπουργείο Πολιτισμού οργανώνει μια καμπάνια προκειμένου να πεισθεί το κοινό ότι το ζωντανό θέαμα παραμένει ασφαλές
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos