Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Καλεσμένος της αθλητικής εκπομπής του OPEN ήταν ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι, με διαδικτυακή σύνδεση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ενδεχόμενο επέκτασης του ωραρίου μετακίνησης την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λάθη στη βεβαίωση μετακίνησης – Πολύ σπάνιο και με τελείως διαφορετική σημασία το «click away» στα αγγλικά – Σε ποιο λεξικό η λέξη «συμπολίτες» έχει την έννοια του «συμπατριώτες»;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματικότητα θα αποτελεί από τη νέα καλοκαιρινή περίοδο, η θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, με τον διαγωνισμό για επιλογή του ανάδοχου θαλάσσιου μεταφορέα να προκηρύσσεται επίσημα σήμερα από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 3, 23, 29, 36, 41 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του psts.gr, μέσα στην προσεχή εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση η οποία θα διενεργηθεί από

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών, για πτήσεις εσωτερικού/εξωτερικού έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και την νέα notam για τον 3ήμερο υποχρεωτικό προληπτικό περιορισμό σε όσους εισέρχονται στην Ελλάδα με πτήσεις από το εξωτερικό από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 20:09

Νάξος: Θάνατος 57χρονου από κορωνοϊό

Δυστυχώς είναι η πραγματικότητα και ο πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό είναι γεγονός στη Νάξο…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε χιλιάδες ανέρχονται πλέον τα ελάφια στο νησί της Ρόδου, ενώ πριν από μερικά χρόνια ο αριθμός τους ήταν ελάχιστος! Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, ο αριθμός των ελαφιών που διαβιούν στις δασικές περιοχές του νησιού υπερβαίνει τις 5.000.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Χτες το πρωί έστειλα επιστολή παραίτησης στον κ. Γιώργο Μαντέλα διευθυντή των Νέων. Ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή, δεν έχει καν απαντηθεί.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos