Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Άλλο ένα απολαυστικό βίντεο στα social media για τον κορωνοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ιταλός συγγραφέας, Danilo Calabrese, ανέλαβε να δώσει υπόσταση και φωνή στον κορωνοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κρίσιμες ημέρες που βιώνουμε, πειθαρχώντας στις οδηγίες των ειδικών που λένε ότι Μενουμε σπιτι, μπορούν να γίνουν ευχάριστες και δημιουργικές με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βρέχει» χιλιάρικα με επιστροφές φόρου εξπρές έως 30.000 ευρώ ανά επιχείρηση και ανά φορολογία - Νέα «νέα μέτρα» στα σκαριά – Δείτε που μειώνεται ο ΦΠΑ από 24% σε έως και 6%

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μαζί του ήταν τρεις ακόμη μοναχοί της Μονής Ξενοφώντος, που έχουν τεθεί σε καραντίνα και παρακολουθούνται από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας στις Καρυές - Τα λάθη και οι αβλεψίες
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα τουριστικά καταλύματα που με απόφαση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη η λειτουργία τους επιτρέπεται, σύμφωνα με την παρ. 4 του εξηκοστού όγδοου άρθρου της από 20.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 68).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους  μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας λέγοντας ότι «με τα δεδομένα που έχουμε, δεν υπάρχει στο τραπέζι και δεν τίθεται ζήτημα μείωσης των αποδοχών στο Δημόσιο, όμως ουδείς ξέρει πότε θα τελειώσει η κρίση και ποια μέτρα θα απαιτηθούν».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πλύσιμο των χεριών και ο καθαρισμός και η απολύμανση των επιφανειών τις οποίες ακουμπάμε συχνά είναι δύο από τους καλύτερους τρόπους για την άμυνα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου θα αλλάξει η ώρα σε θερινή, όπως κάθε χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν τα νούμερα συνεχιστούν με αυτούς τους ρυθμούς, ενδεχομένως σε τρεις εβδομάδες να μπούμε σε ύφεση της επιδημίας, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ – μέλος της Ομάδας εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos