Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Σε ημερίδα του ΕΚΠΑ μίλησαν οι καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Σύψας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, τους εμβολιασμούς και τα μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για λόγους ανωτέρας βίας αναβάλλεται η σημερινή ζωντανή μετάδοση της νησιώτικης διασκέδασης με το Γιάννη Πειραιώτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες για τις συνθήκες που επικρατούσαν στον οίκο ευγηρίας των Χανίων, όπου 73 ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους, μέσα σε μόλις έναν χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναγνώρισε την Γενοκτονία των Αρμενίων, οπως είχε προαναγγείλει ο Λευκός Οίκος 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορεί οι συνθήκες της πανδημίας κατά την περσινή σεζόν να επιβράδυναν το ρυθμό ανάπτυξης της ανοδικής τουριστικής κίνησης που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια στο νησί της Πάρου, ωστόσο το μέλλον διαγράφεται κάτι παραπάνω από ευοίωνο για το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πάμε Αιγαίο» ξανά απόψε το βράδυ! Στις 9 η ώρα του Σαββάτου 24 Απριλίου, διασκεδάζουμε ζωντανά, όμορφα και νησιώτικα στο ρυθμό του μπάλου από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού μας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή στην Αττική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.597, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας, με μια μυθική εμφάνιση, έγραψε ιστορία κατακτώντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, με βαθμολογία 15.400 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την πρόκριση για τον τελικό του Barcelona Open πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικρατώντας 6-3,6-3 του Σίνερ στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos