Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Το ξενοδοχείο POSEIDON OF PAROS 5* στη Χρυσή Ακτή Πάρου ζητά καμαριέρα και λαντζέρα η λαντζέρη γιά πρόσληψη, κατά προτίμηση εμβολιασμένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Διαβατήριο» για ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα σε χιλιάδες ΑμεΑηλικιωμένους και άτομα με κινητικά προβλήματα δίνει το SeaAccess®, μια ελληνική ιδέα που αποτελεί παράλληλα και παγκόσμια πρωτοτυπία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι καταγγελίες από επιτήδιους που προσπαθούν να σπρώξουν τα «δίευρα» από το Μαλάουι συνεχώς αυξάνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα νέα όσον αφορά την μετάλλαξη Δέλτα στην χώρα μας. Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ, από τις 17 Ιουνίου 2021 έως τις 12 Ιουλίου 2021 από τον έλεγχο των 856 δειγμάτων, αναδείχθηκαν συνολικά 760 δείγματα με στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος (Variants Of Concern – VOC) και 69 δείγματα με στελέχη υπό παρακολούθηση (Variants Under Monitoring).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.834, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας εξ αφορμής της προβολής στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (12) της 18ης Ιουλίου 2021 του γεγονότος της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινό το αίτημα των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, όπως διατυπώθηκε στη συνάντηση εργασίας υπό τον Υπουργό Οικονομικών, στο γραφείο του Περιφερειάρχη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 16:06

Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

Συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν -6- περιπτώσεις κλοπών αντικειμένων και χρημάτων, η αξία των οποίων υπολογίζεται πάνω από 630.390€

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos