Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Ιδιαίτερη σύσταση της Επιτροπής για τον εμβολιασμό των παιδιών με υποκείμενα νοσήματα - «Ασφαλή και αποτελεσματικά» τα εμβόλια στα παιδιά, τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου - Τα εμβόλια mRNA προστατεύουν τις εγκύους και δεν βλάπτουν το έμβρυο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες κρούσματα σε κατασκηνώσεις με παιδιά στη Βόρεια Ελλάδα - Φόβοι για έκρηξη νέων μολύνσεων το επόμενο διάστημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση των εγκαταστάσεων της νέας Υποδιεύθυνσης, που έχει παραχωρήσει ο Δήμος και ακολούθως ευρεία σύσκεψη στην

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.070 , εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επτά μήνες μετά την επιστολή μας, προς τον Υπουργό Υγείας που συνυπογράφονταν από την πλειοψηφία των ενεργών συλλόγων της Πάρου και της Αντιπάρου με την οποία ζητούσαμε: α) την άμεση και πλήρη στελέχωση του Κέντρου Υγείας με το απαραίτητο υγειονομικό και βοηθητικό προσωπικό ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει επαρκώς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απερίφραστη και κατηγορηματική καταγγελία και καταδίκη της Μητρόπολης Παροναξίας, προκάλεσε το βίαιο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μέσα σε ναό, σε χωριό της Πάρου, την Κυριακή 25 Ιουλίου, όταν κατά την ανάγνωση της εγκυκλίου υπέρ της επιστήμης και των εμβολιασμών που εξέδωσε πρόσφατα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, πιστή, άρπαξε το έγγραφο από τα χέρια του ιερέα και το έσκισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του εκκλησιάσματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιστολή της προέδρου, ζητείται η άμεση τροποποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου που διέπει την χωροθέτηση, αδειοδότηση και λειτουργία των μονάδων αυτών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 15:34

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Σύρο Την 24-07-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 33χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -15- ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό των πολιτών με στόχο να χτιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα τείχος ανοσίας κατά της πανδημίας.

Η επιχείρηση για να πεισθούν και οι πλέον δύσπιστοι πολίτες συνεχίζεται τόσο μέσω των εκκλήσεων των στελεχών της κυβέρνησης, αλλά και από την Εκκλησία και από ανθρώπους με επιρροή στη νεολαία.
Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο εμβολιασμός χωρίς να απαιτείται νωρίτερα να έχει κλείσει ο πολίτης ραντεβού.

Μόνο με την ταυτότητα στο εμβολιαστικό κέντρο
Αυτό που εξετάζεται λοιπόν είναι να παρακαμφθεί η διαδικασία των ραντεβού και να μπορούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες να μεταβαίνουν στο εμβολιαστικό κέντρο που τους εξυπηρετεί και με την επίδειξη της ταυτότητάς τους να εμβολιάζονται.
Δεδομένου ότι τον Αύγουστο οι περισσότεροι βρίσκονται σε άδεια, η πρόσβαση και η διαδικασία του εμβολιασμού στα εμβολιαστικά κέντρα θα είναι ακόμα πιο εύκολη και ακόμα πιο γρήγορη.

 

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος εξήγησε τα σημαντικά οφέλη του εμβολιασμού στη δημόσια υγεία δίνοντας στη δημοσιότητα τη σύγκριση δεδομένων μεταξύ του 3ου και του 4ου κύματος της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos