Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Αρκετά ενθαρρυντικά είναι τα αριθμητικά στατιστικά στοιχεία του Αεροδρομίου Πάρου που αφορούν στις από αέρος αφίξεις επισκεπτών στο νησί κατά τον φετινό Μάιο και Ιούνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν λίγο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλόννησος: H MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας προσφέρει χρηματική αμοιβή ύψους 18.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των υπευθύνων για τη θανάτωση της φώκιας «Κωστής».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζί με τα νέα κρούσματα και την γεωγραφική διασπορά σε όλη τη χώρα (σ.σ. δείτε αναλυτικά εδώ) ανακοινώνονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων για την επιδημιολογική επιτήρηση του ιού SARS-CoV-2 σε αστικά λύματα, το οποίο λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.593, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά κορίτσια της μόδας από το νησί μας ταξιδέψαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάρο για να παρευρεθούν στον ονειρικό γάμο της Ανδρεάνας Φραγκούδη και του Πάνου Δημητριάδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα - Μεγάλη κινητοποίηση  της Πυροσβεστικής - Σε επιφυλακή και το ΕΚΑΒ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός ΕΡΤ τέθηκε ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης, έπειτα από σχόλιο κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 13:38

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos