Πάρος: Αρκετά ενθαρρυντικές οι αεροπορικές αφίξεις επισκεπτών το δίμηνο Μαίου – Ιουνίου στο νησί

27 Ιουλίου 2021 20:26

Αρκετά ενθαρρυντικά είναι τα αριθμητικά στατιστικά στοιχεία του Αεροδρομίου Πάρου που αφορούν στις από αέρος αφίξεις επισκεπτών στο νησί κατά τον φετινό Μάιο και Ιούνιο.

Ικανοποίηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και τις επιπτώσεις της στα τουριστικά ταξίδια, το δίμηνο Μαίου – Ιουνίου 2021, η αεροπορική κίνηση στην Πάρο είναι συγκρίσιμη με εκείνη του αντίστοιχου διμήνου του 2019.

Και μάλιστα, αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι το 2019 ήταν μια πολύ καλή τουριστική χρονιά στην οποία οι αφίξεις σημείωσαν τεράστια άνοδο, συμπεραίνουμε ότι φέτος παρά τις δυσκολίες, οι αεροπορικές τουριστικές ροές προς Πάρο αν και μειωμένες, φαίνεται να «κρατούν» δυνάμεις.

Έτσι λοιπόν, με βάση τα επίσημα στοιχεία, 5.736 άτομα αφίχθησαν αεροπορικώς στο νησί τον Μάιο του 2021, έναντι 8.319 που είχαν φθάσει τον Μάιο του 2019.

Κατά τον φετινό Ιούνιο τώρα, 13.007 επισκέπτες ήρθαν στην Πάρο με αεροπλάνο ενώ κατά τον αντίστοιχο μήνα του 2019 είχαν επισκεφθεί το νησί αεροπορικώς 16.945 άτομα.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω αριθμοί αφίξεων αφορούν στους συνολικούς από αέρος επισκέπτες στην Πάρο. Και εκείνους δηλαδή που «πέταξαν» προς το νησί από το εσωτερικό της χώρας και τις πτήσεις προερχόμενες από το εξωτερικό.

airport 2021

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos