Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ποιος άραγε δεν αγαπά τις πατάτες; Τηγανητές, βραστές ή ψητές, αποτελούν ένα υπέροχο έδεσμα που συνοδεύει ιδανικά ψαρικά, κρέατα ή πουλερικά.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκορ 1-0, για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αμείωτη ένταση υλοποιείται το πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πρωτεύουσας, που αποτελεί δεύτερο μεγαλύτερο έργο στην Αθήνα μετά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, για τον ανακαθορισμό της χωρικής αρμοδιότητας του συνόλου των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ), οροθετείται η αντιστοίχιση ενός Ταχυδρομικού Κώδικα (ΤΚ) σε μια μοναδική ΔΟΥ, βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σοφία Μουτίδου έκανε πρεμιέρα στο Γυάλινο Μουσικό τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, για να χαρίσει στο κοινό της stand-up comedy παραστάσεις.

Κατηγορία LIFESTYLE
Οι ποσότητες των κοιτασμάτων καλύπτουν με φυσικό αέριο τη χώρα για 100 χρόνια, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο και διευθύνων σύμβολου της ΕΔΕΥΠ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων), Γιάννη Μπασιά.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ρωσικά στρατεύματα πρόκεται να αποσυρθούν από τη Χερσώνα, την πόλη στην νοτιοανατολική Ουκρανία, το μόνο μεγάλο διοικητικό κέντρο που κατέλαβαν από την έναρξη του πολέμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου - «Fipster» στο YouTube και αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει Διαγωνισμό Υποβρύχιας Φωτογραφίας και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος και να συμμετέχετε στην ανάδειξη του πλούσιου βυθού των νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με καινοτόμες πρωτοβουλίες αειφορίας στα νησιά, φέρνει την Ελλάδα στην πρωτοπορία της Ευρώπης για τον βιώσιμο τουρισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos