Ο Νίκος Καραμαρίτης υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

14 Απριλίου 2014 15:34
10327 φορές

Ο γνωστός οδοντίατρος Νίκος Καραμαρίτης, θα δώσει την μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, Γιώργου Χατζημάρκου.

«Σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, η συμμετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση. Έχοντας δώσει πολλές μάχες όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισα να δώσω το παρόν και σ' αυτόν τον αγώνα, διπλά στον Γιώργο Χατζημάρκο. Τα Νησιά μας αξίζουν μια καλύτερη τύχη και αυτή θα διεκδικήσουμε. Η ανάπτυξη, η ευημερία και η νησιωτικότητα δεν μπορούν να παραμένουν άλλο λέξεις κενές περιεχομένου. Ο Γιώργος Χατζημάρκος έχει αποδείξει ότι ξέρει να απαιτεί και να διεκδικεί. Ήρθε η ώρα οι Δωδεκανήσιοι να απαιτήσουμε όλα όσα μας αξίζουν» δηλώνει ο Νίκος Καραμαρίτης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Καραμαρίτης γεννήθηκε στη Λάρδο της Ρόδου. Είναι οδοντίατρος και ασκεί το επάγγελμα χωρίς διακοπή από το 1989 έως σήμερα. Από το 1992-εως το 1996 διατέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου. Εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος το 2002 -2006 και ξανά το2006 -2010 με την παράταξη του Βασίλη Υψηλάντη.

Επίσης διετέλεσε:

-         Μέλος ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου επί 25 έτη

-         Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ

-         Συντονιστής προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την περιφέρεια Νότιου Αιγαίου στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

-         Γραμματέας περιφερειακής οργάνωσης της ΝΔ Νοτίου Αιγαίου

-         Το 2005 ανέλαβε τη θέση του Α Διοικητή του Β ΠΕΣΥΠ Νότιου Αιγαίου με ευθύνη για τις μονάδες κοινωνικής φροντίδας τις οποίες εκσυγχρόνισε ανακατασκεύασε και πιστοποίησε .Μερικές ακόμη δράσεις εκείνης της περιόδου ήταν ο θεσμός της ανάδοχης οικογένειας καθώς και η χειρουργική αντιμετώπιση σε μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών χρόνιων παθήσεων παιδιών από τις μονάδες

-         Κατασκευή πολυδύναμων ιατρείων στα νησιά [Καστελόριζο, Όλυμπος Καρπάθου, Λειψοί, Αστυπάλαια Λίνδος]

Είναι πατέρας τριών παιδιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos