×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΚΟΣΜΟΣ 13:19 Ρωσία: Τουλάχιστον 16 αγνοούμενοι έπειτα από την πτώση ελικοπτέρου

01 Ιουνίου 2014 13:44
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι αγνοούνται μετά την πτώση ενός ελικοπτέρου, το οποίο μετέφερε όπως φαίνεται υψηλόβαθμους περιφερειακούς αξιωματούχους
και επιχειρηματίες, σε μια λίμνη στην βορειοδυτική Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική αστυνομία και το υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το ελικόπτερο, ένα Mi-8, μετέφερε 18 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 5 μέλη πληρώματος, όταν έπεσε χθες σε λίμνη του Μουρμάνσκ, σύμφωνα με περιφερειακούς αξιωματούχους.

Δύο τραυματίες νοσηλεύονται, ενώ οι λοιποί επιβαίνοντες αγνοούνται, διευκρίνισαν οι αξιωματούχοι.

«Το ελικόπτερο βρίσκεται στο νερό», διευκρίνισε η εκπρόσωπος του υπουργείου αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων Τατιάνα Ζαχάροβα. Δύτες μετέχουν στις έρευνες για τους αγνοούμενους.

Το ελικόπτερο ανήκε στην εταιρεία Apatite, η οποία κατασκευάζει συστατικά λιπασμάτων και πιστεύεται ότι ο διευθυντής της εταιρείας Αλεξέι Γκριγκόριεφ και ο υποδιευθυντής του Κονσταντίν Νικίτιν επέβαιναν στο ελικόπτερο, δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Όλγκα Κρίτσεκ.

Επίσης πιστεύεται ότι στο ελικόπτερο επέβαινε και ο αναπληρωτής διοικητής του Μουρμάνσκ.

Ο Ντένις Πούσιν, εκπρόσωπος της περιφερειακής διοίκησης του Μουρμάνσκ αρνήθηκε προς το παρόν να κοινοποιήσει τα ονόματα των επιβατών.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το ατύχημα μπορεί να προκλήθηκε από μια βλάβη του ελικοπτέρου και την κακοκαιρία.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos