×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δεν θα πάει τελικά ο Τζέι στο Μουντιάλ - Το μήνυμά του στον Σαμαρά

27 Ιουνίου 2014 10:35

Δεν θα ταξιδέψει τελικά στη Βραζιλία ο 11χρονος Ιρλανδός Τζέι για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή,

τον Έλληνα διεθνή, Γιώργο Σαμαρά, στον αγώνα της εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα την Κυριακή.

Την είδηση αυτή ανακοίνωσε ο πατέρας του με ανάρτησή του στο facebook.

Ο Μάρτιν Μπίτι εξήγησε όταν δέχθηκαν το τηλεφώνημα με την πρόταση της ΕΠΟ βρίσκονταν καθ' οδόν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ειδικότερα, η ανάρτηση του πατέρα του μικρού Τζέι αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τα όμορφα μηνύματά σας. Σήμερα το πρωί δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα με μία φανταστική προσφορά για όλους μας να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να δούμε την Ελλάδα και τον "ήρωα" του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, όταν μας τηλεφώνησαν, βρισκόμασταν στο αεροδρόμιο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και φυσικά δεν έχουμε τη δυνατότητα να δεχθούμε αυτήν την προσφορά. Αλλά πραγματικά είμαστε ευγνώμονες σ' αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτό για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Ελλάδα τα καλύτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι έχει ήδη δει την ανακοίνωση του Σαμαρά και θέλει να στείλει μία και εκείνος. Σας ευχαριστούμε όλους».

Ο κ.Μπίτι, μάλιστα, «ανέβασε» και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, στο οποίο ο Τζέι στέλνει το μήνυμά του στον Γιώργο Σαμαρά, λέγοντάς του: «Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sami». (Δείτε εδώ το βίντεο)

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε οικογενειακές διακοπές. Γι αυτό αρνηθήκαμε αυτή τη φανταστική και γενναιόδωρη προσφορά για το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανεβάσαμε και μια ανακοίνωση στο Facebook, με την οποία εξηγούμε τους λόγους, ενώ ο Τζέι έκανε ένα βίντεο με την ελπίδα ότι ο Σαμ (Σαμαράς) θα το δει. Καλή τύχη στην Ελλάδα. Είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή. Σας ευχαριστούμε πολύ» δήλωσε στο Αθηναίκό Πρακτορείο η μητέρα του μικρού Τζέι, Άνι Μπίτι.

Σαμαράς: Μου δίνει πολύ δύναμη αυτό το παιδί

Χθες, Έλληνας ποδοσφαιριστής εκφράστηκε με συγκινητικά λόγια για τον μικρό φίλο του, τονίζοντας: «Αυτό το παιδί μου δίνει τόση πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Είναι ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Πραγματικά αυτό το παιδί μου δίνει τόσο πολύ δύναμη. Είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παιδί».

«Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Ώσπου να κανονίσουμε να έρθει έχουμε μία φανέλα της Εθνικής ομάδας θα την υπογράψουμε όλοι και θα τη στείλουμε στον Τζέι. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε δώσει όλοι ραντεβού μαζί του στο Μπέλφαστ», πρόσθεσε.

Συγκλονιστική ανταπόκριση στη σελίδα «Ο Jay paei Mundial»

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την τεράστια δημοσιότητα που πήρε η σχέση αγάπης του 11χρονου Τζέι από τη Βόρεια Ιρλανδία με τον Έλληνα διεθνή Γιώργο Σαμαρά.

Ο Τζέι, που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν, είναι φανατικός θαυμαστής του ποδοσφαιριστή και τα βίντεο από τις συναντήσεις τους κάνουν τον γύρο του κόσμου, συγκινώντας τους πάντες.

Έτσι, μεταξύ των άλλων, δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook, που ζητούσε από την ΕΠΟ να προσκαλέσει στη Βραζιλία τον Τζέι και την οικογένεια του, για να δουν από κοντά το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος και φυσικά τον Γιώργο Σαμαρά.

Χαρακτηριστικό της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα είναι το γεγονός πως, αν και ο στόχος της σελίδας «O JAY PAEI Mundial» ήταν να φτάσει τα 50.000 likes, αυτή έχει ήδη ξεπεράσει τα 83.000.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos