300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Ισοπεδώνει τη Γάζα το Ισραήλ - Ετοιμο για παρατεταμένη εκστρατεία

29 Ιουλίου 2014 11:11
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ισοπεδώνει τη Γάζα το Ισραήλ - Ετοιμο για παρατεταμένη εκστρατεία

test2

test2

Το αίμα των αμάχων συνεχίζει κυλά στη Γάζα, με το Ισραήλ να βομβαρδίζει με πυραύλους την περιοχή και τους νεκρούς Παλαιστίνιους να αγγίζουν τους 1.100, ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά.

Ισοπεδώνει τη Γάζα το Ισραήλ - Ετοιμο για παρατεταμένη εκστρατεία

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους στη Λωρίδα της Γάζας, λίγες ώρες αφότου ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι η χώρα του ετοιμάζεται για παρατεταμένη εκστρατεία στον παλαιστινιακό θύλακα, εξανεμίζοντας κάθε ελπίδα για εκεχειρία στις εχθροπραξίες που συνεχίζονται στην 22η ημέρα.

Το τελευταίο χτύπημα των ισραηλινών πυραύλων ήταν στο σπίτι του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, αλλά όχι θύματα, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Γάζας.

Εκπρόσωπος του Ισραήλ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για το περιστατικό, αλλά εξετάζεται για περισσότερες λεπτομέρεες.

Εντεκα ακόμη άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιδρομή που έπληξε σπίτι στον προσφυγικό καταυλισμό Μπουρέιζ στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς οι ισραηλινές δυνάμες χτύπησαν στόχους σε όλη την περιοχή, κατά τη διάρκεια της νύχτας με τις περισσότερες επιθέσεις μέχρι στιγμής στον παράκτιο θύλακα.

Από την πλευρά του ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πέντε στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε ανταλλαγή πυρών με μαχητές που πέρασαν στο ισραηλινό έδαφος μέσω τούνελ κοντά στην κοινότητα Ναχάλ Οζ, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα.

Τα γεγονότα της Δευτέρας ανέβασαν στους δέκα τον αριθμό των νεκρών στρατιωτών, ενώ ο στρατός του Ισραήλ μετρά συνολικά 53 απώλειες από την ημέρα που ξεκίνησε τις επιχειρήσεις στη Γάζα.

Η Χαμάς ανέφερε ότι χτυπήθηκαν ο τηλεοπτικός και ο ραδιοφωνικός της σταθμός Al-Aqsa TV και Al-Aqsa Radio. Ο τηλεοπτικός σταθμός συνεχίζει να εκπέμπει, ωστόσο ο ραδιοφωνικός έχει σιγήσει.

Χθες, στόχος μιας νέας πυραυλικής επίθεσης του Ισραήλ αποτέλεσε το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Γάζα, καθώς και παιδότοπος σε καταυλισμό προσφύγων, όπου έχασαν τη ζωή τους οκτώ παιδιά και δύο ενήλικες.

Οι ανθρώπινες απώλειες στη Γάζα, τις 22 ημέρες των εχθροπραξιών, φτάνουν τους 1.080, στην πλειονότητά τους άμαχοι, ενώ από την πλευρά του Ισραήλ έχουν σκοτωθεί 53 στρατιώτες και τρεις πολίτες.

Το μήνυμα Νετανιάχου

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα τη Δευτέρα, ο βλοσυρός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε ότι οποιαδήποτε λύση στην κρίση απαιτεί την αποστρατικοποίηση των παλαιστινιακών εδαφών που ελέγχονται από τους ισλαμιστές της Χαμάς και τους συμμάχους τους.

«Δεν θα τελειώσουμε την αποστολή, δεν θα τερματίσουμε την επιχείρηση χωρίς να έχουμε εξουδετερώσει τις σήραγγες που μόνο σκοπό έχουν τον αφανισμό των πολιτών μας και να σκοτώσουν τα παιδιά μας», σημείωσε ο Νετανιάχου.

Δημοσκόπηση για λογαριασμό του ισραηλινού Channel 10 έδειξε ότι η συνέχιση των επιχειρήσεων στη Γάζα μέχρι να αφοπλιστεί η Χαμάς, τυγχάνει της στήριξης μεγάλης μερίδας των Ισραηλινών.

«Χρειάζεται να προετοιμαστούμε για μία παρατεταμένη εκστρατεία. Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις μέχρι η αποστολή μας να ολοκληρωθεί», τόνισε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Διεθνείς πιέσεις

Ο Νετανιάχου έχει να αντιμετωπίσει και τις πιέσεις της διεθνούς κοινότητας να σταματήσει τις επιχειρήσεις.

Τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, όσο και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχουν καλέσει για άμεση κατάπαυση του πυρός, ώστε να επιτραπεί η άφιξη ανθρωπιστικής βοήθειας στους 1,8 εκατ. Παλαιστίνιους της Γάζας και να ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για μεγαλύτερης διάρκεια παύση των εχθροπραξιών.

Το Ισραήλ θέλει εγγυήσεις ότι η Χαμάς θα παραδώσει τις σήραγγες και τα αποθέματα ρουκετών. Ανησυχεί, δε, ότι οι παλαιστίνιοι ισλαμιστές θα στοιχηματίσουν στη διαμεσολάβηση στις συνομιλίες των «φίλων» τους στο Κατάρ και την Τουρκία για τη διευκόλυνση της άρσης του αποκλεισμού της Γάζας.

Στη Νέα Υόρκη, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν εξέφρασε τη λύπη του για την έλλειψη πολιτικής αποφασιστικότητας και από τις δύο πλευρές.

«Είναι θέμα δικής τους πολιτικής θέλησης. Πρέπει να δείξουν τον ανθρωπισμό τους ως ηγεσίες, τόσο οι Ισραηλινοί, όσο και οι Παλαιστίνιοι», τόνισε ο Μπαν.

Σταμάτησε η λειτουργία του ηλεκτρικού σταθμού της Γάζας

Ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Λωρίδας της Γάζας σταμάτησε να λειτουργεί μετά τον βομβαρδισμό του από τον ισραηλινό στρατό τη νύκτα, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υποδιευθυντής της υπηρεσίας Ενέργειας του παλαιστινιακού θύλακα.

"Ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Γάζας σταμάτησε να λειτουργεί έπειτα από ισραηλινό βομβαρδισμό της περασμένης νύκτας, ο οποίος έπληξε τον ατμολέβητα και στη συνέχεια τις δεξαμενές καυσίμων, οι οποίες ανεφλέγησαν", δήλωσε στο Πρακτορείο ο Φάτι αλ-Σέιχ Χαλίλ.

www.ethnos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Βόμβες και ρουκέτες «σκοτώνουν...
Καίγεται η Λιβύη στις φλόγες τ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν με αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης (Βίντεο)

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημ...

28 Μαϊος 2025
MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά -  «Η διαμονή στην Πάρο για τους εργαζόμενους είναι πολύ ακριβή» (Βίντεο)

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά - «Η δι...

30 Μαϊος 2025
Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβητικός Διάπλους και Παραδοσιακό Πανηγύρι στο νησάκι της Αγ. Καλής (Βίντεο)

Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβη...

29 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: Σας μηνύω γιατί οι οπαδοί σας έβριζαν την κόρη μου - Δείτε βίντεο

Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγε...

02 Ιουνίου 2025
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μάς φτιάχνει σούπερ θρεπτικό σαλάμι σοκολάτας (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μάς φτιάχνει...

02 Ιουνίου 2025
Ο σεφ των Weekenders, Ηλίας Κιαζόλι, πήγε στη Νάξο και μαγείρεψε με Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ της ΕΑΣ! (Βίντεο)

Ο σεφ των Weekenders, Ηλίας Κιαζόλι...

02 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ