×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956

Βραζιλία: 51 νεκροί από πτώση λεωφορείου στο γκρεμό

15 Μαρτίου 2015 08:56

Τουλάχιστον 51 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας, όταν επιβατικό λεωφορείο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία της χώρας αυτής.

Το λεωφορείο παρέκκλινε σε μία στροφή και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 400 μέτρων, πριν συντριβεί σε δασώδη περιοχή. Τα συνεργεία διάσωσης που έσπευσαν στην περιοχή καταβάλουν προσπάθειες για ανάσυρση των επιζώντων καθώς πολλοί βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι μέσα στο όχημα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας έκαναν λόγο για 32 νεκρούς, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές των σωστικών συνεργείων ακόμα 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι αρχές δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πόσοι άνθρωποι συνολικά επέβαιναν στο λεωφορείο ή εάν ο οδηγός είναι μεταξύ των νεκρών. Έξι άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του λεωφορείου και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Το δυστύχημα συνέβη μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από τον τελικό προορισμό του λεωφορείου, στην πόλη Ζονβίλ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι καιρικές συνθήκες τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν καλές.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του λεωφορείου πιθανόν έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας βλάβης στα φρένα.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos