300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Δολοφόνησαν τον γενικό εισαγγελέα της Αιγύπτου

30 Ιουνίου 2015 12:01
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δολοφόνησαν τον γενικό εισαγγελέα της Αιγύπτου

test2

test2

Ο γενικός εισαγγελέας της Αιγύπτου, Χισάμ Μπαρακάτ, υπέκυψε χθες στα τραύματά του σε νοσοκομείο του Καΐρου, όπου είχε μεταφερθεί με εσωτερική αιμορραγία μετά τη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.


Ο Χισάμ Μπαρακάτ, γενικός εισαγγελέας της Αιγύπτου, υπέκυψε χθες σε νοσοκομείο του Καΐρου, όπου είχε μεταφερθεί με εσωτερική αιμορραγία ύστερα από βομβιστική επίθεση καμικάζι που δέχθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε
Πρόκειται για την πλέον σοβαρή επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο εναντίον υψηλόβαθμου αξιωματούχου μετά την απόπειρα δολοφονίας του υπουργού Εσωτερικών με μια επίθεση καμικάζι το 2013.
Η επίθεση σημειώθηκε στη συνοικία Ηλιούπολη του Καΐρου νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν καμικάζι οδήγησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητό του στην αυτοκινητοπομπή του Μπαρακάτ, την ώρα που εκείνος έφευγε από το σπίτι του. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και δύο πολίτες. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για ισχυρή έκρηξη και για αυτοκίνητα που φλέγονταν.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η «Λαϊκή Αντίσταση της Γκίζας», μια ελάχιστα ως σήμερα γνωστή οργάνωση.
Στις 21 Μαΐου, ωστόσο, ο αιγυπτιακός κλάδος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος είχε καλέσει τους οπαδούς του να επιτεθούν σε δικαστές ως απάντηση στον απαγχονισμό προσώπων που είχαν καταδικασθεί για επιθέσεις για λογαριασμό της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Ο Μπαρακάτ είχε διοριστεί γενικός εισαγγελέας τον Ιούλιο του 2013 από την κυβέρνηση Μανσούρ, μετά την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Μόρσι. Είχε ζητήσει να «παγώσουν» τα περιουσιακά στοιχεία 15 εξεχόντων μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και να συλληφθεί ο επικεφαλής τους, Μοχάμεντ Μπαντιέ, με την κατηγορία υποκίνησης βίας έξω από το αρχηγείο της προεδρικής φρουράς, όπου 51 άτομα έχασαν τη ζωή τους.
Στο μεταξύ στην Τυνησία, έπειτα από την επίθεση της Παρασκευής σε ξενοδοχείο η οποία προκάλεσε τον θάνατο 38 ανθρώπων, που στην πλειοψηφία τους ήταν Βρετανοί τουρίστες -την πλέον αιματηρή στην ιστορία της χώρας-, η τουριστική αστυνομία θα ενισχυθεί από αύριο με 1.000 ένοπλους πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας. Θα αναπτυχθούν «εντός και εκτός των ξενοδοχείων», στις παραλίες, στα τουριστικά μέρη και στους αρχαιολογικούς χώρους.
Παράλληλα, η αστυνομία συνέλαβε μια ομάδα υπόπτων για συνεργασία με τον δράστη Σεϊφεντίνε Ρεζγκούι, ενώ οι αρχές εξετάζουν εάν ο τρομοκράτης είχε εκπαιδευθεί σε τζιχαντιστικά στρατόπεδα στη γειτονική Λιβύη.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, μιλώντας για το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε πως «οι τζιχαντιστές στο έδαφος του Ιράκ και της Συρίας συνωμοτούν για τη διάπραξη τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βρετανία και σε άλλες χώρες». Ανακοίνωσε επίσης ότι στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος C17 της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας στάλθηκε στην Τυνησία για να μεταφέρει τους Βρετανούς που τραυματίστηκαν στην επίθεση.
Τη δέσμευσή τους να καταπολεμήσουν την τρομοκρατία εξέφρασαν οι υπουργοί Εσωτερικών της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Γερμανίας, που μετέβησαν στην Τυνησία για να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους. «Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε ενάντια σε αυτήν τη διεστραμμένη ιδεολογία που προκαλεί θάνατο και καταστροφή» δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.
«Η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία που θα έχουμε απέναντι σε αυτούς που διοργανώνουν επιθέσεις εναντίον μας. Θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι» τόνισε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ.

www.ethnos.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ανακάλυψαν την άμεση σύνδεση ε...
Συντριβή ινδονησιακού C-130 B... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν με αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης (Βίντεο)

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημ...

28 Μαϊος 2025
MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά -  «Η διαμονή στην Πάρο για τους εργαζόμενους είναι πολύ ακριβή» (Βίντεο)

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά - «Η δι...

30 Μαϊος 2025
Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβητικός Διάπλους και Παραδοσιακό Πανηγύρι στο νησάκι της Αγ. Καλής (Βίντεο)

Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβη...

29 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: Σας μηνύω γιατί οι οπαδοί σας έβριζαν την κόρη μου - Δείτε βίντεο

Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγε...

02 Ιουνίου 2025
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μάς φτιάχνει σούπερ θρεπτικό σαλάμι σοκολάτας (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μάς φτιάχνει...

02 Ιουνίου 2025
Ο σεφ των Weekenders, Ηλίας Κιαζόλι, πήγε στη Νάξο και μαγείρεψε με Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ της ΕΑΣ! (Βίντεο)

Ο σεφ των Weekenders, Ηλίας Κιαζόλι...

02 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ