Μεγάλη φωτιά στο διάσημο ξενοδοχείο Ritz

19 Ιανουαρίου 2016 11:28

Σοβαρή πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί στο γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, στο οποίο εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης και δεν βρίσκεται σε λειτουργία, ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές.

Η αστυνομία έκανε λόγο για «μεγάλη πυρκαγιά» στον λογαριασμό της στο Twitter, συνιστώντας στους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή.

 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε «στο τελευταίο επίπεδο του κτιρίου και στη στέγη» έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία, διευκρινίζοντας ότι «δεν υπήρχε κόσμος και δεν υπάρχουν θύματα, αλλά η επιφάνεια που επλήγη είναι μεγάλη».

Το ξενοδοχείο Ritz, ένα από τα πολυτελέστερα του Παρισιού, βρίσκεται στην Πλας Βαντόμ. Έχει κλείσει από τον Αύγουστο 2012 για εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης.

Αρχικά ο προγραμματισμός προέβλεπε να ανοίξει στον Ιούλιο του 2014 αλλά καθυστερήσεις στα έργα επέβαλαν νέα ημερομηνία ανοίγματος για τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Στο σημείο της φωτιάς έφθασαν 15 οχήματα της πυροσβεστικής ενώ έχουν εκκενωθεί κτίρια γύρω από το ξενοδοχείο.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos