Διαδικτυακή κατακραυγή - Έβαλαν αλυσοδεμένη αρκούδα σε κλαμπ!

22 Νοεμβρίου 2016 15:16

Η εμφάνιση μιας αλυσοδεμένης αρκούδας σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βρετάνη, της δυτικής Γαλλίας, έχει προκαλέσει μεγάλη αντίδραση στο διαδίκτυο.


Η αρκούδα βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Scala, στην πόλη της Guipry-Messac, ως μέρος μιας θεματικής βραδιάς με αφιέρωμα στο τσίρκο.

Όμως οι χρήστες του Facebook και του Twitter σοκαρίστηκαν.

«Σκανδαλώδες», «θλιβερό», «ντροπή» ήταν μερικά μόνο από τα επίθετα που χρησιμοποίησαν για να περιγράψουν τις φωτογραφίες που ανέβηκαν με την αρκούδα από το κλαμπ.

Πολλοί κατηγόρησαν το νυχτερινό κέντρο για την οργάνωση της εκδήλωσης και ειδοποίησαν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις δικαιωμάτων των ζώων.

Κάτω από τις φωτογραφίες στο Facebook, γράφει κάποιος: «Ντροπή. Πρέπει να μποϊκοτάρουμε το νυχτερινό κέντρο. Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια...», ενώ κάποιος άλλος γράφει: «Τα άγρια ζώα δεν έχουν καμία θέση σε ένα νυχτερινό κέντρο».

Υπάρχουν εκατοντάδες άλλα παρόμοια σχόλια που απευθύνονται στους ιδιοκτήτες του κλαμπ, ενώ έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση υπογραφών για να σταματήσει η πρακτική αυτή.

Το νυχτερινό κέντρο πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στην κατακραυγή.

Πηγή: The Local

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos