Στο σκοτάδι οι έρευνες για τη δολοφονία σε οίκο ευγηρίας ιεραποστόλων

25 Νοεμβρίου 2016 16:11

Τον ένοπλο που εισέβαλε σε οίκο ευγηρίας όπου ζουν 60 ιεραπόστολοι στη νοτιοδυτική Γαλλία αφήνοντας πίσω του μια νεκρή γυναίκα εξακολουθεί να αναζητεί η αστυνομία, ενώ οι Αρχές αποκλείουν οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.


Ο δράστης καταζητείται, ενώ η αρμόδια εισαγγελία επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με μια πηγή, μια θυρωρός κάλεσε την αστυνομία αφού ο άγνωστος ύποπτος την έδεσε και φίμωσε και αυτή κατάφερε να αποδράσει από τον οίκο στο Μονφεριέ-σουρ-Λε, 10χλμ βόρεια από το Μονπελιέ.

Όταν η αστυνομία μπήκε στο κτίριο, βρήκε τη σορό μιας γυναίκας που είχε μαχαιρωθεί αρκετές φορές, είπε η πηγή.

«Μια γυναίκα που κατοικούσε στο κτίριο δολοφονήθηκε. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν εκκενώσει το κτίριο, και οι 60 κάτοικοί του είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους» είπε τοπικός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι η έρευνα του χώρου είχε ολοκληρωθεί.

Στον οίκο διαμένουν συνταξιούχοι ιεραπόστολοι που είχαν εξασκήσει το λειτούργημά τους στην Αφρική, καθώς και μερικές μοναχές.

«Τίποτα σε αυτό το στάδιο δεν φαίνεται να δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια» είπε άλλη πηγή, κάτι που στη συνέχεια επιβεβαίωσε και η εισαγγελία.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos