Σάλος στις ΗΠΑ: Σύμβουλος του Τραμπ προέτρεψε τους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα της Ιβάνκα

10 Φεβρουαρίου 2017 15:11

Μια από τις στενότερες συμβούλους του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε χθες Πέμπτη τους Αμερικανούς να αγοράζουν τα ρούχα και τα κοσμήματα της κόρης του, της Ιβάνκα, μία ημέρα αφότου ο ίδιος ο πρόεδρος κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιεί το δημόσιο αξίωμά του για προσωπικά, επιχειρηματικά οφέλη, επειδή επέκρινε μια αλυσίδα καταστημάτων που αποφάσισε να μην διαθέτει πλέον στους πελάτες της την κολεξιόν.


«Πηγαίνετε ν' αγοράσετε τα είδη της Ιβάνκα. Κι εγώ η ίδια θα πάω να αγοράσω σήμερα» είπε η Κέλιαν Κόνγουεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News από τον Λευκό Οίκο.
«Είναι απλώς μια καταπληκτική σειρά. Έχω στην κατοχή μου (προϊόντα της). Θα κάνω μια δωρεάν διαφήμιση: πηγαίντε να τα αγοράσετε σήμερα, μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο», πρόσθεσε η Κόνγουεϊ.
Η μάρκα της Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο αφού ο πατέρας της εξαπέλυσε επίθεση στην αλυσίδα ειδών πολυτελείας Nordstrom Inc μέσω του Twitter. Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να χρησιμοποιείται ο λογαριασμός του Λευκού Οίκου στο Twitter για να παρεμβαίνει ο πρόεδρος σε μια εμπορική διαφορά.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos