Viral το βίντεο με τον Μπερλουσκόνι να ταΐζει με μπιμπερό και να φιλάει πέντε αρνάκια

11 Απριλίου 2017 11:54

Ο Καβαλιέρε «ξαναχτυπά», αυτή τη φορά πρωταγωνιστώντας σε καμπάνια για την χορτοφαγία ενόψει Πάσχα, που έχει γίνει viral.


Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, «υιοθέτησε» πέντε αρνάκια που επρόκειτο να σφαγιαστούν τις ημέρες των γιορτών και το βίντεο στο οποίο φαίνεται να χαϊδεύει, να φιλάει και να ταΐζει τα αρνιά με ένα μπιμπερό έχει γίνει πρώτο θέμα στα social media.
Ο 80χρονος Μπερλουσκόνι, ο οποίος δείχνει... πιο νέος από ποτέ, φωτογραφήθηκε στην εξοχική του κατοικία, με φόντο μία πινακίδα που γράφει: «υπερασπίσου τη ζωή, επέλεξε ένα χορτοφαγικό Πάσχα», ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο οι θεατές ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. «Έσωσε πέντε αρνιά από τη σφαγή του Πάσχα», αναφέρεται στο μήνυμα.

Οι Ιταλοί τρώνε αρνί ή κατσίκι κάθε Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο η κατανάλωση έχει πέσει κατακόρυφα τα τελευταία πέντε χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της επιτυχίας εκστρατειών για χορτοφάγους.



Ο Μπερλουσκόνι αποχώρησε με δραματικό τρόπο από την πολιτική σκηνή του 2013, μετά την καταδίκη του για φορολογική απάτη, ωστόσο το κόμμα του «Forza Italia» βρίσκεται ακόμη στην 3η ή 4η θέση στην Ιταλία, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις.
Viral το βίντεο με τον Μπερλουσκόνι να ταΐζει με μπιμπερό και να φιλάει πέντε αρνάκια [photos & vid]-
Μία εταιρεία κρεοπωλών, η Assocarni, εξαπέλυσε επίθεση κατά του δισεκατομμυριούχου Μπερλουσκόνι και κάλεσε τους διαφημιστές να μποϊκοτάρουν τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εκδόσεις του.

«Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ενώ είναι ένας επιχειρηματίας συμβάλει στην καταστροφή της βιομηχανίας κρέατος, προσπαθώντας να αντλήσει ψήφους από τους φιλόζωους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον τελευταίο χρόνο ο «Καβαλιέρε» έχει επιλέξει να είναι χορτοφάγος, χωρίς ο ίδιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos