Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς σε εκλογικό κέντρο στο Ντιγιάρμπακιρ

16 Απριλίου 2017 13:46

Οι ψηφοφόροι στην Τουρκία καλούνται σήμερα στις κάλπες για να εγκρίνουν ή να απορρίψουν την αναθεώρηση του Συντάγματος με την οποία ενισχύονται σημαντικά οι εξουσίες του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ένα δημοψήφισμα με μεγάλο πολιτικό βάρος, το αποτέλεσμα του οποίου θα έχει σοβαρές συνέπειες, εννιά μήνες μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.


13:08 Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο Ντιγιάρμπακιρ
Υπάρχουν δύο νεκροί και 1 τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο Ντιγιάρμπακιρ, όπως μεταδίδει η Hurriyet Daily News, επικαλούμενη το πρακτορείο Dogan.
13.00 Πυροβολισμοί σε εκλογικό κέντρο στο Ντιγιάρμπακιρ
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών σε εκλογικό κέντρο της επαρχίας Ντιγιάρμπακιρ, στην κουρδική ζώνη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dogan.
Δύο από τους τραυματίες φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ όλοι έχουν διακομιστεί σε τοπικό νοσοκομείο.
Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του περιστατικού και εάν υπάρχουν τρομοκρατικά ή πολιτικά κίνητρα που να συνδέονται με το δημοψήφισμα. Το εκλογικό κέντρο χρησιμοποιείται κανονικά ως σχολείο.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos