Πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Τέξας - Τουλάχιστον 15 νεκροί και τραυματίες

05 Νοεμβρίου 2017 22:03

Για αρκετά θύματα κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης - Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Sutherland Springs του Τέξας - Μαρτυρίες για τουλάχιστον 20 πυροβολισμούς

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε την Κυριακή σε εκκλησία στο Sutherland Springs του Τέξας.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Sutherland Springs του Τέξας. Γύρω από την εκκλησία έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας υπάρχουν θύματα, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Πηγή προσκείμενη στις έρευνες ανέφερε ότι τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν δεχθεί πυροβολισμό από τον ένοπλο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες.

Όπως μεταδίδει το CNN, αυτήκοος μάρτυρας, ένας υπάλληλος βενζινάδικου κοντά στην εκκλησία, δήλωσε ότι άκουσε 20 πυροβολισμούς, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός.

Ένας ακόμη μάρτυρας δήλωσε ότι ένας άνδρας μπήκε στην εκκλησία περίπου στις 11.30 το πρωί (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos