Βερολίνο: Πατέρας έβαλε τον γιο του στο πορτ-μπαγκάζ -Πώς το κατάλαβε η αστυνομία

06 Νοεμβρίου 2017 12:22

Η αστυνομία του Βερολίνου εξέδωσε προειδοποίηση, όταν ήρθε αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη λύση που επινόησε 47χρονος για να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του έπιπλα, που είχε αγοράσει από γνωστό πολυκατάστημα.

Οι αστυνομικοί εξεπλάγησαν όταν παρατήρησαν ένα χέρι να προεξέχει από τον χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου.

Ο 47χρονος αγόρασε μία ντουλάπα και διαπίστωσε ότι το έπιπλο ήταν πολύ μεγάλο για να χωρέσει στο αυτοκίνητό του, ένα Opel Zafira. Προσπαθώντας να βρει λύση ζήτησε από τον γιο του να συρθεί στο πορτ-μπαγκάζ, να τοποθετήσει τη ντουλάπα ανάμεσα στα πόδια και ταυτόχρονα να κρατά την πόρτα του χώρου αποσκευών κάτω με το χέρι του.

Οι αστυνομικοί που έλεγχαν την ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων από το περιπολικό τους παρατήρησαν ένα μικρό χέρι να βγαίνει από τον χώρο των αποσκευών στην οθόνη τους. Έκπληκτοι σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο και βρήκαν πίσω το 15χρονο αγόρι.

Όταν είπαν στον πατέρα ότι συμπεριφέρθηκε ανεύθυνα, εκείνος δεν απολογήθηκε, αλλά απάντησε: «Σωστό είναι κι έτσι».

Το αστυνομικό τμήμα του Βερολίνου αποφασισμένο να διαδώσει το μήνυμά του δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook και στο Twitter με το hashtag #gehtnicht - (δεν είναι σωστό).

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos