Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη i-Phone σε κατάστημα της Apple στη Ζυρίχη!

09 Ιανουαρίου 2018 18:46

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 π.μ. την ώρα που ένας υπάλληλος επιχειρούσε να αφαιρέσει τη μπαταρία από μια συσκευή που υπερθερμάνθηκε και εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χέρια.

Όπως αναφέρει η ελβετική εφημερίδα Blick, πυκνοί καπνοί πλημμύρισαν το κατάστημα και οι 50 πελάτες και υπάλληλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν εσπευσμένα.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και όχημα της πυροσβεστικής, ενώ το προσωπικό του Apple store άνοιγε τον κλιματισμό για να απομακρυνθούν οι καπνοί.

Διασώστες που έσπευσαν στο σημείο παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες σε επτά άτομα συνολικά, αλλά δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Άνδρες της Σήμανσης παρέλαβαν την κατεστραμμένη μπαταρία και τη συσκευή για να εξετάσουν στο εργαστήριο τι προκάλεσε την έκρηξη. Διασώστες που έσπευσαν στο σημείο παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες σε επτά άτομα συνολικά, αλλά δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να προκλήθηκε εσωτερικό βραχυκύκλωμα στη συσκευή, υπογραμμίζουν όμως ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε μία στις δέκα εκατομμύρια μπαταρίες...

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos