Παγωμένα κύματα -Το αρκτικό ψύχος πάγωσε το νερό, τη στιγμή που έσκαγε στην ακτή

12 Ιανουαρίου 2018 15:51

Εικόνες από τους παγωμένους καταρράκτες του Νιαγάρα έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες, αλλά κύματα;

Κι όμως, με το αρκτικό ψύχος που σάρωσε τις τελευταίες ημέρες τις ανατολικές ΗΠΑ δεν είναι και τόσο περίεργο ότι πάγωσαν σχεδόν τα πάντα – ακόμη και τα κύματα...

Ο φωτογράφος Jonathan Nimerfroh απαθανάτισε το εντυπωσιακό φαινόμενο στην ακτή του Ναντάκετ, ενός νησιού ανοικτά της πολιτείας της Μασαχουσέτης.

Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο και γι’ αυτό χρειάζεται πολλή τύχη για να βρεθεί κανείς στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Ο Nimerfroh, ωστόσο, στάθηκε δυο φορές τυχερός, αφού είχε φωτογραφίσει ανάλογες σκηνές στο ίδιο μέρος πριν από δύο χρόνια. Τότε είχαν αναρωτηθεί ορισμένοι αν μπορεί κανείς να σερφάρει σε τέτοια κύματα.

Και τώρα ο Nimerfroh μπόρεσε να δώσει την απάντηση, αφού εκτός από το ασυνήθιστο φυσικό φαινόμενο συνέλαβε με τον φακό του και τους δύο σέρφερ Jaime Briard και Nick Hayden που τόλμησαν να βουτήξουν στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού...

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos