Θρίλερ με τη συντριβή αεροσκάφους στο Ιράν με 66 επιβαίνοντες

18 Φεβρουαρίου 2018 16:00

Ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει αν υπάρχουν ή όχι επιζώντες - Το αεροπλάνο συνετρίβη σε δυσπρόσιτη περιοχή - Αγώνας δρόμου να φτάσουν τα σωστικά συνεργεία - BBC: Στο ATR 72 επέβαιναν 60 επιβάτες, 2 φύλακες ασφαλείας, 2 αεροσυνοδοί, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης - Το αεροσκάφος ήταν 20 ετών και είχε παρουσιάσει πρόβλημα αρχές Φλεβάρη

Τραγωδία στο Ιράν. Επιβατικό αεροσκάφος με 60 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα συνετρίβη σε ορεινή περιοχή του κεντρικού Ιράν κοντά στην πόλη Σεμιρόμ. Η ιρανική αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines ανακάλεσε προηγούμενη ανακοίνωσή της σύμφωνα με την οποία έχουν σκοτωθεί και οι 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στο νοτιοδυτικό Ιράν, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής το αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί.

«Δεν έχουμε ακόμη καμία πρόσβαση στο ακριβές σημείο της συντριβής και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οριστικά τον θάνατο όλων των επιβατών και των μελών του πληρώματος», δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπαΐ, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Isna.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι και οι 66 επιβαίνοντες είναι νεκροί.
Σύμφωνα με το BBC στο δικινητήριο ελικοφόρο «τούρμπο-προπ» αεροσκάφος μικρών αποστάσεων, ATR 72 επέβαιναν 60 επιβάτες, δύο φύλακες ασφαλείας, δύο αεροσυνοδοί, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos