Αεροπορική εταιρεία πληρώνει $4.000 το μήνα για να ταξιδέψετε δωρεάν στον κόσμο

29 Απριλίου 2018 12:43

Kι όμως υπάρχει αεροπορική εταιρεία που πληρώνει δύο άτομα για να ταξιδέψουν στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι.

Η ισλανδική αεροπορική low cost εταιρεία WOW Air προσλαμβάνει δύο άτομα που θα έχουν το φετινό καλοκαίρι έδρα το κέντρο του Ρέικιαβικ για να κάνουν σύντομα ταξίδια σε μια επιλογή από τις 38 τοποθεσίες που πετάει η αεροπορική εταιρεία.

Το ντουέτο που θα νικήσει - είτε δύο δημιουργοί περιεχομένου είτε κάποιος που φέρνει έναν φίλο, ή γονέα - θα πρέπει να κάνει οκτώ ταξίδια διάρκειας δύο έως τεσσάρων ημερών σε οποιονδήποτε προορισμό της WOW, καθώς και τουλάχιστον τέσσερις εσωτερικές εκδρομές στην Ισλανδία.

Σε κάθε τοποθεσία, το δίδυμο θα κληθεί να ανακαλύψει μεταξύ άλλων τοπικά φαγητά, πολιτιστικά αξιοθέατα, φυσικές τοποθεσίες και τη νυχτερινή ζωή και να δημιουργήσει σχετικούς ψηφιακούς οδηγούς. Όπως αναφέρει το Business Insider, οι οδηγοί θα πρέπει να περιλαμβάνουν video blogs, Instagram stories, φωτογραφίες και οποιαδήποτε άλλη μορφή δημιουργικής ψηφιακής αφήγησης.

Οι πτήσεις, τα ξενοδοχεία, οι ταξιδιωτικές δραστηριότητες και τα καταλύματα στο κέντρο της πόλης του Ρέικιαβικ θα πληρώνονται από την WOW Air. Επιπλέον, η WOW Air θα δίνει μηνιαία επιδότηση περίπου 4.000 δολαρίων ανά άτομο.

www.newmoney.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos