Βασίλισσα Λετίθια: Η συμφιλίωση με την Ελληνίδα πεθερά της και οι κοινές διακοπές στη Μαγιόρκα

06 Αυγούστου 2018 11:54

Αποκαταστάθηκε πλήρως, τουλάχιστον μπροστά στον φωτογραφικό φακό, η σχέση της βασίλισσας της Ισπανίας με την ελληνικής καταγωγής πεθερά της, τέως βασίλισσα Σοφία - Ποιο ήταν το συμβάν που πυροδότησε πριν τέσσερις μήνες ένταση στη σχέση των δύο γυναικών


Με χαμόγελο αντιμετώπισαν τον φωτογραφικό φακό η εντυπωσιακή βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια και η ελληνικής καταγωγής πεθερά της, τέως βασίλισσα Σοφία, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, όπου οι δύο γαλαζοαίματες περνούν τις διακοπές τους μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Κομψή με φαρδύ ριγέ παντελόνι και λευκό τοπ η πρώην δημοσιογράφος και σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας φαίνεται πως άφησε πίσω της την ένταση που προέκυψε πριν τέσσερις μήνες με την μητέρα του βασιλιά Φελίπε και φωτογραφήθηκε μαζί με την πεθερά της έχοντας στην μέση την 12χρονη διάδοχο του θρόνου, πριγκίπισσα Λεονόρ.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας το βράδυ του Σαββάτου καθώς η 45χρονη βασίλισσα μαζί με την 79χρονη πεθερά της, τον βασιλιά Φελίπε και τις πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία πήγαιναν να δειπνήσουν σε εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Μαγιόρκα. Μαζί τους ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του βασιλιά, η 54χρονη πριγκίπισσα Ελένα με τον 20χρονο γιο της, Φελίπε και την 17χρονη κόρη της, Βικτόρια.

Queen Letizia - The Royal Family goes on dinner for Mallorca

Η «ένταση» που είχε δημιουργηθεί πριν τέσσερις μήνες μεταξύ της βασίλισσα Λετίθια και της πεθεράς της έγινε πρωτοσέλιδο όχι μόνο στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στον διεθνή Τύπο. Αφορμή υπήρξε ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα και έδειχνε τις δύο γυναίκες να έχουν έντονη συνομιλία μέσα στον καθεδρικό ναό την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Όπως έγινε αργότερα γνωστό η βασίλισσα προσπάθησε να εμποδίσει την πεθερά της να αφήσει κάποια μέσα ενημέρωσης να φωτογραφίσουν τις πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία.

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos