Στο Γκίνες το Μεξικό για τη μακρύτερη γραμμή από hot dogs

13 Αυγούστου 2018 11:45

Ιστορική ήταν η χθεσινή μέρα για την Γουαδαλαχάρα.

Κι αυτό γιατί στη μεξικανική πόλη καταρρίφθηκε το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη σε μήκος γραμμή στον κόσμο φτιαγμένη από χοτ-ντογκ: η σειρά των πασίγνωστων σάντουιτς με το λουκάνικο, τοποθετημένων το ένα πίσω από το άλλο, έφθασε σε μήκος τα 1.417 μέτρα.

Φωτογραφία: El Informador Φωτογραφία: El Informador

Το νέο ρεκόρ συνέτριψε το προηγούμενο, που είχε σημειωθεί στην Ιαπωνία, όπου είχε φτιαχτεί μια γραμμή από χοτ-ντογκ μήκους 325,66 μέτρων.

Επί τέσσερις ώρες στο Σαπόπαν, στη Γουαδαλαχάρα, οι νέοι κάτοχοι του ρεκόρ ετοίμαζαν περίπου 10.000 perros calientes, όπως είναι γνωστά τα σάντουιτς αυτά στο Μεξικό.

Με γάντια στα χέρια, μάσκες και καλύπτρες στο κεφάλι, για να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής, τοποθέτησαν με τάξη τα ψωμάκια στη σειρά, το ένα πίσω από το άλλο, σχηματίζοντας μια γραμμή που έκανε ατέλειωτα ζιγκ-ζαγκ, μήκους σχεδόν ενάμισι χιλιομέτρου, πριν προσθέσουν τα λουκάνικα. Για καρύκευμα, χρειάστηκαν 100 κιλά σάλτσας τομάτας, 100 μαγιονέζας και 75 μουστάρδας.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos