Τραγωδία στη Γένοβα: Ο Κόντε εξετάζει τα πρόστιμα για την κατασκευάστρια εταιρεία της γέφυρας

21 Αυγούστου 2018 11:50

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε δήλωσε ότι τα 500 εκατ. ευρώ που προσέφερε η Atlantia για να στηρίξει τα θύματα της καταστροφής είναι ένα μέτριο ποσό


Η ιταλική κυβέρνηση εξετάζει τα πρόστιμα που θα μπορούσε να επιβάλει στην Atlantia ύστερα από την κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε.

«Αυτός ο φάκελος (με τα πρόστιμα) βρίσκεται στον χαρτοφύλακά μου και ταξιδεύει μαζί μου αυτές τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε ο Κόντε σε συνέντευξη στην εφημερίδα Il Corriere della Sera.

Η μονάδα Autostrade per l'Italia της Atlantia διαχειρίζεται τη γέφυρα στη Γένοβα, η οποία κατέρρευσε την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 40 άνθρωποι.

Ο Κόντε δήλωσε ότι τα 500 εκατ. ευρώ που προσέφερε η Atlantia για να στηρίξει τα θύματα της καταστροφής είναι ένα μέτριο ποσό. «Θα μπορούσαν να το τετραπλασιάσουν ή να το πενταπλασιάσουν αυτό, στο μεταξύ», δήλωσε.

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos