Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην Ευρώπη!

24 Μαρτίου 2019 14:49

Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της Ευρώπης άνοιξε τις πύλες του στη Νορβηγία. Ήδη το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο για να βιώσει αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία ανάμεσα στα ψάρια με αποτέλεσμα πάνω από 7,000 πελάτες έχουν κάνει προκράτηση πριν ακόμη το εστιατόριο λειτουργήσει κανονικά.

Το εστιατόριο φέρει το όνομα «Under» και βρίσκεται στην πόλη Lindesnes της Νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το Όσλο.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο το οποίο σχεδιάστηκε από τον οίκο Snoehetta και στην όψη μοιάζει με μισοβυθισμένο τάνκερ και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να αντέχει σε κακές καιρικές συνθήκες στη θάλασσα.

Εισερχόμενος κάποιος στο εστιατόριο κατεβαίνει μια σκάλα οκτώ μέτρων και φτάνει σε μια μεγάλη σάλα η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 40 άτομα για γεύμα.

Πολυτελής χώρος, μοναδική εμπειρία η οποία κοστίζει κάτι παραπάνω όπως λογικά θα ανέμενε κανείς. Έτσι ένα γεύμα 18 πιάτων με θαλασσινά και άλλα είδη της νορβηγικής κουζίνας κοστίζει γύρω στα 430 ευρώ το άτομο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos