Μητέρα σε απόγνωση: Εως 20 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει η Φελίσιτι Χάφμαν των Desperate Housewives

09 Απριλίου 2019 11:44

Ως και 20 χρόνια ποινή κάθειρξης αντιμετωπίζει η γνωστή ηθοποιός Φελίσιτι Χάφμαν για την υπόθεση δωροδοκίας προκειμένου να μπει η κόρη της σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Ένοχη δήλωσε η διάσημη ηθοποιός Φελίσιτι Χάφμαν τη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτών για το αδίκημα της δωροδοκίας στην υπόθεση του σκανδάλου εισαγωγής στα αμερικανικά πανεπιστήμια. Εκείνη και 13 ακόμη εύποροι γονείς πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή στη Βοστόνη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Desperate Housewives έδωσε 15.000 δολάρια στον «εγκέφαλο» της υπόθεσης, Ρικ Σίνγκερ, προκειμένου να παραποιήσει το αποτέλεσμα των SAT (ένα είδος εισαγωγικών εξετάσεων) για λογαριασμό της κόρης της, ώστε να γίνει δεκτή σε ονομαστά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κόσμος με κινητά βγάζει φωτογραφίες την ηθοποιό Φελίσιτι Χάφμαν στη Βοστόνη
Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το γραφείο του ανακριτή στη Βοστόνη, όπου κατέθεσε η Φελίσιτι Χάφμαν τη Δευτέρα / Φωτογραφία: AP Photo/Steven Senne, File
Το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε και για το οποίο δήλωσε ένοχη επισύρει ποινή φυλάκισης ως και 20 χρόνια. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο εισαγγελέας αναμένεται να λάβει υπόψη της την ειλικρίνεια της ηθοποιού, προτείνοντας την κατώτατη των ποινών για την περίπτωσή της. Αυτό σημαίνει πρόστιμο 20.000 δολαρίων και 12 μήνες με αναστολή. Σε κάθε περίπτωση, τον τελικό λόγο για την καταδίκη και την ποινή της θα έχει ο δικαστής.

protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos