Serial Killer στην Κύπρο: Κατηγορείται και για βιασμό 19χρονης αλλοδαπής

05 Μαϊος 2019 12:10

«Ανοίγουν στόματα» για τη δράση του 35χρονου Νίκου Μεταξά – Μια 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε ότι την βίασε και βιντεοσκόπησε την πράξη του


Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του serial killer στην Κύπρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από ανθρώπους που έχουν πέσει θύματά του.

Σήμερα ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μεταξάς, οδηγήθηκε εκ νέου στο δικαστήριο για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησης του για τους επτά φόνους που έχει παραδεχθεί, ενώ όπως αποκάλυψε ο ανακριτής της αστυνομίας προστέθηκε ακόμα μία υπόθεση βιασμού.

Ο ίλαρχος, το 2016 είχε γνωρίσει μέσω του site γνωριμιών Badoo μια 19χρονη από τις Φιλιππίνες την οποία έπεισε να φωτογραφίσει γιατί διέθετε τα προσόντα για μοντέλο. Στις αρχές του 2017 την κάλεσε για να της δείξει τις φωτογραφίες. Πηγε στο σπίτι της και την πήρε με το αυτοκίνητο του και τηνμετέφερε σε έρημη περιοχή της Λευκωσίας, όπου την βίασε ενώ την ίδια ώρα βιντεογραφούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη λίγες μέρες αργότερα αποκάλυψε το συμβάν στην πρώην σύζυγο του ίλαρχου αλλά και σε μία φίλη της η οποία δεν βρίσκεται σήμερα στη Κύπρο. Μάλιστα έδωσε στους ανακριτές και φωτογραφίες από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει και αποδεικνύουν ότι εκείνη την περίοδο είχε όντως εκμυστηρευθεί τον βιασμό.

Η ίδια γυναίκα αποκάυψε ότ το 2018 συνομιλούσε και πάλι με τον 35χρονο ίλαρχο στο Facebook χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο αφού χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο. Οι συνομιλίες του 2018 αφορο'υσαν φωτογραφίες κλπ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 19χρονη πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα Πολίτης, τον βιασμό του 2017 λεγοντας πως ένιωθε τύψεις γιατί δεν είχε κάνει τότε καταγγελία στην αστυνομία λόγω του φόβου ότι δεν θα την έπαιρναν στα σοβαρά.

Ο 35χρονος serial killer για να προλάβει την καταγγελία για βιασμό είχε πάει μόνος του στην αστυνομία και είχε καταγγείλει το θύμα του για εκβιασμό εναντίον του λέγοντας πως τον παρενοχλεί αι τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει για βιασμό. Δεν είχε ζητήσει την δίωξη της, αλλά είχε πει στους αστυνομικούς ότι ήθελε να καταγραφεί η θέση του έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι αν γίνει καταγγελία εναντίον του θα ειναι ψευδής.
Σήμερα στο δικαστήριο ανανεώθηκε η κράτηση του και για τους 7 φόνους με τον serial killer να δηλώνει πως δν έχει ένσταση. Παρουσιάστηκε και πάλι χωρίς δικηγόρο, ενώ στην ανάκριση δεν παραδέχθηκε την καταγγελία για βιασμό.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos