Η γυναίκα άλογο: Περπατά μόνο στα τέσσερα, πηδάει φράχτες σαν ζώο, γιατί... της αρέσει [βίντεο]

24 Μαϊος 2019 20:00

Ως παιδί, όλοι μας κάποια στιγμή μπορεί να κάναμε πως ήμασταν αλογάκια την ώρα του παιχνιδιού, περπατώντας στα τέσσερα και προσποιούμενοι πως χλιμιντρίζουμε. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν συγκρίνεται με την Άιλα Κιρστίνε.

Η Κιρστίνε από την Νορβηγία έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με τις δεξιότητες της, όχι στο να ιππεύει τα άλογα, αλλά στο να υποδύεται πως είναι άλογο και έχει γίνει viral στο γερμανικό Twitter. Μάλιστα, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν εντυπωσιαστεί από την ικανότητά της όχι μόνο να σκύβει σαν να είναι άλογο, αλλά καταφέρνει ακόμη και να πηδά πάνω από ένα ξύλινο πάγκο, σαν να ήταν φτιαγμένο το σώμα της για να το κάνει.

Η Κιρστίνε δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για περίπου 3 εβδομάδες, αλλά η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν ένας χρήστης του Twitter που ονομάζεται Cherno τουίταρε ένα από τα βίντεό της την Τρίτη και της έδωσε το ψευδώνυμο « Pferdemädchen» (Γυναίκα – άλογο). Το βίντεο μέσα σε μία εβδομάδα κατέγραψε 19,2 εκατομμύρια προβολές.

«Όταν ήμουν 4 χρονών αγαπούσα τα σκυλιά και ήθελα να είμαι σκύλος» δήλωσε η Κιρστίνε στο Insider. «Έτσι όταν κατάλαβα ότι μου αρέσουν τα άλογα, χρησιμοποίησα όλα όσα έμαθα». Ερωτηθείσα για το πώς δεν τραυματίζει τους καρπούς της, είπε: «Δεν ξέρω, πραγματικά, αλλά δεν πονάω καθόλου στο σώμα μου».

Τα κακόβουλα σχόλια
Βέβαια, δεν εξέφρασαν όλοι τον ενθουσιασμό τους για το ασυνήθιστο χόμπι της Κιρστίνε. Την περασμένη Πέμπτη, η Νορβηγίδα δημοσίευσε ένα μαύρο τετράγωνο στο Instagram με μια λεζάντα που έλεγε ότι είχε λάβει κάποια άσχημα σχόλια. «Αναρωτιέμαι αν πρέπει να διαγράψω το προφίλ μου στο Instagram» έγραψε. «Δεν ξέρω και δεν σκοπεύω να το κάνω ακόμη. Γι’ αυτό χαλαρώστε».

 Η Κιρστίνε λατρεύει τα άλογα και έμαθε να μιμείται τις κινήσεις τους
Είπε πως τα σχόλια που δεν ήταν στα νορβηγικά ή τα αγγλικά θα διαγράφονταν αμέσως. Σε απάντηση, οι θαυμαστές της εξέφρασαν το πόσο αγαπούν την σελίδα της και την παρακάλεσαν να μην την διαγράψει. «Είσαι πολύ καλή στο να τρέχεις και να πηδάς στα τέσσερα, είναι εντυπωσιακό. Φαντάζομαι πως θα είναι πολύ καλή άσκηση» έγραψε κάποιος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Έχεις ένα εκπληκτικό ταλέντο».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos