Τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία με 10 νεκρούς και 30 τραυματίες

26 Ιουνίου 2019 12:31

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη μικρό φορτηγό που μετέφερε μετανάστες στη βορειοδυτική Τουρκία, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Το όχημα προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο όταν βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε σε κατάστημα, δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης της Εντιρνέ (Αδριανούπολης), μιας επαρχίας που συνορεύει με την Ελλάδα και όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία
«Αφού αρνήθηκε να υπακούσει, το όχημα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, δεν κατάφερε να παραμείνει στον δρόμο όταν έφτασε σε μια στρογγυλή πλατεία και έπεσε πάνω σε ένα κατάστημα. Δέκα μετανάστες έχασαν τη ζωή τους και 30 τραυματίστηκαν», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης.

Εικόνα: Το επαγγελματικό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που δείχνουν ένα μικρό, επαγγελματικό φορτηγάκι χωρίς θέσεις και παράθυρα στο πίσω μέρος, το οποίο προφανώς δεν ήταν κατάλληλο για τη μεταφορά τόσων πολλών ανθρώπων.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos