Tα «χρυσά» παιδιά του Instagram: Πόσα παίρνουν για ένα post

30 Ιουνίου 2019 23:59

Ποια είναι η celebrity που κοντεύει να γίνει δισεκατομμυριούχος χάρη στις αναρτήσεις της

Το Instagram δεν είναι απλά ένας τρόπος να ποστάρεις τις καλύτερες selfies σου. Το τεράστιο ποσοστό νέων ανθρώπων που περνά μεγάλο μέρος της ημέρας (και της νύχτας) με τη συντροφιά της συγκεκριμένης εφαρμογής, ώθησε μεγάλες εταιρείες να πλαγιοκοπήσουν τους πιο δημοφιλείς χρήστες και να τους προτείνουν συνεργασία ώστε να προωθούν τα προϊόντα τους. Kάπως έτσι γεννήθηκε η νέα γενιά διαφήμισης και μάλιστα on line.

Κι αν κανείς νομίζει ότι αυτά τα χορηγούμενα ποσταρίσματα είναι φθηνά, πλανάται πλάνην οικτρά…

Οι κορυφαίοι influencers μπορεί να βάζουν στην τσέπη χιλιάδες δολάρια (ευρώ, στερλίνες κ.ο.κ.) για ένα και μόνο post. Πολύ συχνά δε οι διασημότητες ζητούν ευθαρσώς εξαψήφιες ή ακόμα και… οκταψήφιες αμοιβές!

Ποιες είναι όμως οι 10 πι ακριβοπληρωμένες διασημότητες του instagram; Μερικά ονόματα είναι εύκολο να τα μαντέψει κανείς. Αυτό που πραγματικά ζαλίζει, είναι τα ποσά που αποκομίζουν…

10. Kendall Jenner

Η περσόνα της γεννήθηκε μέσα από τα ριάλιτι. Ξεκίνησε από το Keeping Up With The Kardashian, αλλά εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα με εξώφυλλα σε περιοδικά όπως Seventeen, Vogue και Marie Claire. Σήμερα, περπατά και στις πιο σημαντικές πασαρέλες σε όλο τον κόσμο.

Ενα της post στο Instagram μπορεί να αμειφθεί με… 500.000 δολάρια

9.Lionel Messi

Ο Αργεντινός άσσος της μπάλας είναι ο ένατος υψηλότερα αμειβόμενος στο Instagram. 31 ετών με 112 εκατ. followers είναι προφανώς σαν την «κότα με τα χρυσά αυγά» για όσους θέλουν να διαφημιστούν. Παίρνει και αυτός 500.000 δολ. για ένα και μόνο χορηγούμενο post.

8 . Neymar da Silva Santos Jr.

Αλλος ένας αγαπημένος αθλητής των διαφημιστών είναι ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παίζει από το 2003 και έχει κερδίζει πολλές διακρίσεις, αλλά το ίδιο πολύτιμος είναι και εκτός γηπέδων.
Με 112.000 followers ένα post του αποτιμάται στα 600.000 δολάρια.

7. Justin Bieber

Αν και έχει απασχολήσει πολλές φορές για τους λάθος λόγους τα ΜΜΕ, είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των εκπροσώπων της γενιάς Ζ και βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Η αμοιβή του για ένα post; $630.000 ενώ ο συνολικός του πλούτος εκτιμάται στα 265 εκατ. δολ.

6. Dwayne «The Rock» Johnson

Είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Ελκτ’ος από το να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως το Baywatch και το Jumanji, αμειβόμενος με εκατοντάδες εκατομμύρια δολ. βοηθά διάφορες φίρμες να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και γι’ αυτό αμείβεται με 650.000 δολ. ανά post. Εχει 147 εκατ. followers στο Instagram.

5. Beyonce

Η διάσημη ποπ σταρ δεν εμφανίζεται συχνά να διαφημίζει ένα μπραντ στα social media. Φωτογραφίζεται όμως με προιόντα εταιρειών με τις οποίες έχει εξασφαλίσει συνεργασία. Όπως τότε με τα κόκκινα Adidas που φόρεσε για να προμοτάρει τη μελλοντική τους συνεργασία. Πάντως, τις λίγες φορές που εμφανίζεται να προμοτάρει κάποια εταιρεία, έχει λαμβάνειν 700.000 δολάρια.

4. Kim Kardashian

Η συγκεκριμένη οφείλει ολόκληρη την… ύπαρξή της, στα social media, τα οποία τελικά ανήγαγε σε κανονική καριέρα. Χρησιμοποίησε ό,τι πλατφόρμα υπήρχε και δεν υπήρχε για να προμοτάρει την αυτοκρατορία ομορφιάς που έχτισε πέτρα – πέτρα.

Διαφημίζει στο Instagram από πράσινο τσάι για αδυνάτισμα, μέχρι λευκαντικά δοντιών και βιταμίνες. Για ένα και μόνο post παίρνει 720.000 δολάρια.

3. Cristiano Rοnaldo

Ειναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Ο Πορτογάλος «θεός» της μπάλας έχει περίπου 172 εκατ. followers και για να διαφημίσει κάτι μέσω post, ζητά (και παίρνει) 750.000 δολ.

2. Selena Gomez

Η πρώην σταρ του Disney Channel έγινε ηθοποιός και τραγουδίστρια, Εχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, πίσω από την Ariana Grandeκαι τον Cristanio Rοnaldo. Ωστόσο αμείβεται για ένα post με 800.000 δολάρια!

1. Kylie Jenner

 Είναι η βασίλισσα του Instagram. Η μικρότερη αδελφή της Kim,της Kourtney, και της Khloe Kardashian, της έχει ξεπεράσει σε διασημότητα και είναι η πιο πλούσια της οικογένειας Kardashian/Jenner. Για ένα της post βγάζει το αστρονομικό ποσό του 1 εκατ. δολ!

Είναι ήδη εξαιρετικά πλούσια από το Forbes αποτιμά την εταρεία της Kylie Cosmetics μια ανάσα από το 1 δισ. δολ. Αλλά φυσικά δεν λέει όχι και σε άλλες πηγές εσόδων που της προσφέρονται απλόχερα…

newmoney.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos