Μυστήριο με «ασυνόδευτο μπέργκερ» -Βρέθηκε άθικτο σε δρόμο της Νέας Υόρκη

28 Ιουλίου 2019 20:00

Η αλήθεια είναι εκεί έξω. Ανδρας βρίσκει άθικτο στο οδόστρωμα συνοικίας της Νέας Υόρκης ένα μπέργκερ που παρασκευάζεται σε αλυσίδα fast food τουλάχιστον 2000 χιλιόμετρα μακριά.

Πρόκειται για εκείνες τις ιστορίες που κανείς δυσκολεύεται να πιστέψει. Ενας Νεοϋορκέζος περπατούσε αμέριμνος σε δρόμο του Κουίνς το περασμένο Σάββατο, όταν «σκόνταψε» σε ένα “Double-double”, ένα λαχταριστό μπέργκερ της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων στην Δυτική Ακτή In & Out. Πριν βιαστείτε να αναρωτηθείτε «ε, και;» πρέπει να γνωρίζετε πως η In & Out διαθέτει καταστήματα μόνο σε έξι Πολιτείες, στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

«Το μπέργκερ έστεκε με κωμικό τρόπο, σαν τέλεια τοποθετημένο στον δρόμο, εντελώς ανέπαφο» λέει ο Λίνκολν Μποέμ που το φωτογράφησε και το ανάρτησε στο Instagram απευθύνοντας την εύλογη απορία του προς την εταιρία. Ο Αμερικανός από τη Σάντα Μόνικα και η γυναίκα του είχαν χρόνο πριν πάρουν το τρένο και θέλησαν να φάνε κάτι σε κοντινό McDonald. Εκεί, λίγο πιο κάτω, συνάντησε τον απρόσμενο επισκέπτη από την Καλιφόρνια.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos