Θερμοκρασία στο «κόκκινο» στις ΗΠΑ -Ταχυδρόμος έψησε μπριζόλα σε φορτηγό [βίντεο]

09 Αυγούστου 2019 10:02

Το καλοκαίρι στην Αριζόνα είναι καυτό. Είναι τόσο ζεστό που το παγωτό λιώνει στο δευτερόλεπτο και οι άνθρωποι δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους. Και ενώ οι θερμοκρασίες αγγίζουν «κόκκινο», υπάρχουν εργοδότες που δεν σκέφτονται τους εργαζομένους τους. Σαν την ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ.

 

Τον Ιούλιο κύμα καύσωνα έπληττε τις ΗΠΑ και ένας ταχυδρόμος της USPS θέλησε να δείξει πως είναι παραδίδεις αλληλογραφία με φορτηγά χωρίς κλιματιστικό. Εψησε μια μπριζόλα (medium ψήσιμο) μέσα σε λίγες ώρες!

Βίντεο με την ψημένη μπριζόλα του ταχυδρόμου
Ο ταχυδρόμος, θέλοντας να δείξει πόσο επικίνδυνες είναι οι συνθήκες εργασίας του, έβαλε μια μπριζόλα στο παρμπρίζ του φορτηγού του. Εκείνη ψήθηκε μέσα σε λίγες ώρες.
Πρόσφατα, η πολιτικός Σόνα Μπόλικ θέλησε να υπογραμμίσει τις απίστευτες συνθήκες εργασίας για τους οδηγούς της USPS, συντάσσοντας επιστολή προς τα στελέχη της αμερικανικής ταχυδρομικής ένωσης εργαζομένων και της ταχυδρομικής υπηρεσίας, καλώντας τους να επιληφθούν του ζητήματος.iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos