Τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε σε πισίνα αγοράκι 2,5 ετών

08 Σεπτεμβρίου 2019 12:53

Ενας ακόμη τραγικός θάνατος παιδιού έγινε σε πισίνα, αυτή τη φορά στην Κύπρο, όπου έχασε τη ζωή του ένα αγοράκι 2,5 ετών.

Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε στην πισίνα του εξοχικού της οικογένειας στην Αργάκα, το απόγευμα του Σαββάτου. Μόλις διαπίστωσαν ότι το αγοράκι έλειπε, οι γονείς άρχισαν να το ψάχνουν και κάποια στιγμή ο πατέρας το εντόπισε αναίσθητο στην πισίνα. Στο σπίτι κλήθηκε ασθενοφόρο και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδί, που μεταφέρθηκε αμέσως μετά στο νοσοκομείο.

Ομως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγοράκι έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια ήταν στην Κύπρο τους τελευταίους 6-7 μήνες και αγόρασε το σπίτι με την πισίνα, με σκοπό να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας sigmalive. Μόλις πριν από λίγες ημέρες μια 12χρονη είχε χάσει τη ζωή της στην Τουρκία, όταν η αντλία νερού της πισίνας ρούφηξε το χέρι του παιδιού, ενώ πνιγμοί σε πισίνες συγκλόνισαν και την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos