Ντιλέτα Λεότα: Η σέξι δημοσιογράφος «ξεσήκωσε» τους φανατικούς της Νάπολι!

30 Σεπτεμβρίου 2019 17:52

Οι οπαδοί της Νάπολι τραγουδούσαν «πονηρά» στιχάκια στη διάσημη Ιταλίδα αθλητικογράφο, Ντιλέτα Λεότα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπρέσια κι εκείνη απάντησε αρνητικά στο... αίτημα τους

Λίγες και εκλεκτές είναι οι γυναίκες ρεπόρτερ που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο η 28χρονη Ντιλέτα Λεότα έχει κερδίσει τα βλέμματα όλων είτε με τις εκπομπές που παρουσιάζει στην ιταλική τηλεόραση είτε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Δεν έχει περάσει μάλιστα αρκετός καιρός από τον σάλο που είχε ξεσπάσει στον εγχώριο τύπο , μετά την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο γυμνών φωτογραφιών της, με την ίδια να καταγγέλλει ότι άγνωστοι χάκαραν τα προσωπικά της δεδομένα στο Ίντερνετ.

Η εντυπωσιακή αθλητικογράφος του DAZN, κάνει παίκτες και προπονητές να παραληρούν στο πέρασμα της, με τελευταία της θύματα τους οπαδούς της Νάπολι. Συγκεκριμένα, η Λεότα βρέθηκε στην αναμέτρηση Νάπολι-Μπρέσια, με μια διαίτερα αποκαλυπτκή εμφάνιση που τόνιζε την θανατηφόρα της σιλουέτα και όπως ήταν φυσικό οι φίλοι των «παρτενοπέι» δεν έχασαν την ευκαιρία να της... τραγουδήσουν.

«Έξω τα β...α, έξω τα β...α», φώναζαν οι οπαδοί της Νάπολι στην όμορφη δημοσιογράφο, η οποία τους απάντησε χαμογελώντας και κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos