Αυτός είναι ο 16χρονος μακελάρης στην Καλιφόρνια

15 Νοεμβρίου 2019 12:03

Το πρόσωπο που προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων με ένα ημιαυτόματο όπλο στη Καλιφόρνια, αποκάλυψαν οι αρχές.

 

Ο δράστης, ένας 16χρονος Ασιατικής καταγωγής, με όνομα Ναθάνιελ Μπέρχοου ήταν ο δράστης στο σχολείο του, στην κοινότητα Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνιας, σκοτώνοντας μια 16χρονη και δύο 14χρονους. Αρχικά υπήρχε η πληροφορία για δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, με τις αρχές να λένε πως και τρίτος μαθητής απεβίωσε, σύμφωνα με το ABC. Ο δράστης, που έκανε το έγκλημα ανήμερα των 16ων γενεθλίων του, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή είναι η φωτογραφία του, που δημοσίευσε η αστυνομία:

Ο δράστης στο μακελειό της Σάντα Κλαρίτα
Ο Μπέρχοου έβγαλε το όπλο του από το σακίδιο που είχε μαζί του και αφού άνοιξε πυρ κατά των συμμαθητών του, έριξε την τελευταία σφαίρα πάνω του. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή τη πράξη, καθώς οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να πάρει το όπλο και να σκοτώσει τους συμμαθητές του. Η επίθεση είναι η 85η σε σχολεία από την αρχή του έτους.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos