Κοινωνικό μέρισμα: Λήγει η διορία για την αίτηση -Τι πρέπει να προσέξετε

26 Δεκεμβρίου 2019 14:44

Ελάχιστο είναι το χρονικό περιθώριο που έχουν πλέον όσοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμα αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα 2019.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της πλατφόρμας του κοινωνικού μερίσματος, μέχρι τις 10:00 το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου είχαν εγκριθεί 264.663 αιτήσεις, με τους δικαιούχους να λαμβάνουν το ποσό των 700 ευρώ. Από τα ίδια στοιχεία, ωστόσο, προκύπτει ότι χιλιάδες εν δυνάμει δικαιούχοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμη αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα, με συνέπεια να κινδυνεύουν να το χάσουν.

Κοινωνικό μέρισμα: Τι πρέπει να προσέξετε με τον IBAN
Η προθεσμία για το κοινωνικό μέρισμα λήγει σήμερα, 26 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:59 το βράδυ. Οι ενδιαφερόμενοι που άφησαν μέχρι την τελευταία στιγμή την αίτηση θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα.
Διαβάστε στο economistas ποιο είναι το σημείο που χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos