300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα 5 θύματα στην Ιταλία -Πήγαν στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και κόλλησαν

24 Φεβρουαρίου 2020 15:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα 5 θύματα στην Ιταλία -Πήγαν στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και κόλλησαν

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Πέντε είναι μέχρι στιγμής τα θύματα στην Ιταλία (ο 5ος κατέληξε το μεσημέρι της Δευτέρας), με τη γείτονα χώρα να βρίσκεται στην τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη με βάση τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Στην Ιταλία αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 200 άνθρωποι που νοσούν από τον φονικό κορωνοϊό (εξαιρουμένων των θανάτων) που ξεκίνησε από την επαρχία Ουχάν στην Κίνα και έχει εξαπλωθεί ραγδαία, με τον αριθμό των κρουσμάτων παγκοσμίως να ξεπερνά τα 79.000. Συγκεκριμένα, οι περιοχές που πλήττονται περισσότερο είναι η Λομβαρδία, το Βενέτο και η περιοχή Εμίλια Ρομάνα.

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε τη λήψη έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, και αυτό διότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε δραματικά μέσα σε λίγες μόνο ώρες, με τη χώρα να βρίσκεται στην τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη με βάση των αριθμό των περιπτώσεων, μετά την Κίνα και τη Νότια Κορέα.

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει σε καραντίνα ορισμένα χωριά του Βορρά

Ο Βορράς της χώρας βρίσκεται σε καραντίνα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα μουσεία να παραμένουν κλειστά, ενώ οι παμπ και οι ντισκοτέκ θα κλείνουν από τις 6 το απόγευμα. Η Αυστρία διέκοψε τις σιδηροδρομικές συνδέσεις με την Ιταλία, ενώ ακόμη και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις αναστέλλονται. Μάλιστα, θα υπάρξουν περιορισμοί στις κηδείες και στους γάμους, που «θα μπορούν να εορτάζονται, αλλά με την παρουσία μόνο στενών συγγενών». Ακόμη και οι εταιρείες σκέφτονται την «έξυπνη» εργασία, για να κάνουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν από το σπίτι.

Ακόμη και οι σιδηροδρομικές συνδέσεις με την Αυστρία έχουν κλείσει

Τα τέσσερα θύματα του κορωνοϊού στην Ιταλία

Το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία ήταν ένας άνδρας από την περιοχή του Βενέτο, ένα από τα δύο πρώτα άτομα που είχαν μολυνθεί από τον θανατηφόρο ιό. Πρόκειται για τον 78χρονο Αντριάνο Τρεβιζάν, έναν συνταξιούχο οικοδόμο. Ο ασθενής νοσηλευόταν στο Σκιαβόνια για περίπου 10 ημέρες για άλλα θέματα υγείας και τελικά κόλλησε από τον ιό και απεβίωσε. Ο άλλος ασθενής, ένας 67χρονος, παραμένει ακόμη νοσηλευόμενος.

Το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία εντοπίστηκε στη Λομβαρδία: πρόκειται για μία γυναίκα 75 ετών. Είχε πάει στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου του Κοντόνιο, στην περιοχή Λόντι, για μια αναπνευστική κρίση, ακριβώς τις ημέρες που το ίδιο νοσοκομείο είχε επισκεφθεί ο υποτιθέμενος πρώτος «ασθενής», ένας 38χρονος που αποδείχθηκε τελικά πως νοσούσε από τον κορωνοϊό. Μια τυχαία συνάντηση ήταν κατά πάσα πιθανότητα θανατηφόρα για τη συνταξιούχο. Η 75χρονη μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι της, όπου η κατάστασή της επιδεινώθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρή.

Όσο για το τρίτο θύμα του κορωνοϊού στην Ιταλία, πρόκειται για μία 68χρονη γυναίκα που πέθανε στο νοσοκομείο Κρέμα και η οποία νοσηλευόταν στην εντατική με ογκολογικά θέματα. «Η λοίμωξη επιδείνωσε μια ήδη πολύ σοβαρή κλινική εικόνα», εξήγησε ο σύμβουλος Ευημερίας, Τζούλιο Γκαλέρα, δίνοντας την είδηση του θανάτου του τρίτου θύματος του κορωνοϊού.

Το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού ήταν ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάπα Τζιοβάνι στην πόλη Μπέργκαμο και ο οποίος αντιμετώπιζε προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας. Όπως δήλωσε ο Τζούλιο Γκαλέρα, σύμβουλος Ευημερίας της περιφέρειας της Λομβαρδίας, «ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάπα Τζιοβάνι πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας».

Ο πέμπτος ασθενής που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό πέθανε στη Bόρεια Ιταλία, όπως ανακοίνωσαν οι Aρχές το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 88χρονο άνδρα από την περιοχή Καζέλε Λάντι, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Άντζελο Μπορέλι. Η κατάσταση της υγείας και του πέμπτου ασθενούς του κορωνοϊού που απεβίωσε ήταν επίσης επιβαρυμένη.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Κορωνοϊός: Και πέμπτος νεκρός...
Κορωνοϊός: Και έκτος νεκρός στ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Οκτώβριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θάνατος του Νίκου Κρητικού

Πάρος: Θλίψη σκόρπισε στο νησί ο θά...

04 Δεκεμβρίου 2025
Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφισμα για τον θάνατο του Νίκου Κρητικού

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου: Ψήφι...

04 Δεκεμβρίου 2025
Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρομολογίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 03/12/25-07/12/25

Blue Star Ferries: Τροποποιήσεις Δρ...

04 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

O Good Job Nicky στο The Voice (Βίντεο)

O Good Job Nicky στο The Voice (Βίν...

08 Δεκεμβρίου 2025
Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά (Βίντεο)

Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χρ...

07 Δεκεμβρίου 2025
Δυναμική παρουσία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού στα World Tourism Film Awards 2025 στο Γκιμαράες

Δυναμική παρουσία του Φεστιβάλ Κινη...

07 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ