Ο κορονοϊός κλείνει τη Βασιλική της Γεννήσεως! Κρούσματα στο ξενοδοχείο όπου έμειναν Έλληνες τουρίστες!

05 Μαρτίου 2020 13:46

Για προληπτικούς λόγους, καθώς ο κορονοϊός έχει κάνει την εμφάνισή του και στο Ισραήλ, οι παλαιστιακές αρχές στα κατεχόμενα αποφάσισαν να κλείσουν τη Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.


Παράλληλα απαγορεύτηκε σε ξενοδοχεία να δέχονται τουρίστες!

Τα κρούσματα του Covid-19 (κορονοϊός) στη Δυτική Όχθη έχουν προκαλέσει συναγερμό στις παλαιστιανιακές αρχές, που αποφάσισαν να κλείσουν προληπτικά από αύριο τη Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.

Click4more Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκε και 10ο κρούσμα, συγγενής του 67χρονου από την Αμαλιάδα

«Σεβόμαστε την απόφαση των αρχών διότι η ασφάλεια έχει προτεραιότητα», δήλωσε εκκλησιαστικός αξιωματούχος, αφού ο Παλαιστίνιος υπουργός Υγείας κάλεσε τις εκκλησίες και τα τεμένη, μεταξύ άλλων, να κλείσουν για τον φόβο διάδοσης του κορονοϊού.

«Αν δεν γίνει σήμερα (το κλείσιμο), θα γίνει αύριο», πρόσθεσε ο εκκλησιαστικός αξιωματούχος που δεν κατονομάσθηκε εξηγώντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες με τις παλαιστινιακές αρχές. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, η Βασιλική της Γεννήσεως παρέμεινε ανοικτή σήμερα το πρωί.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos