Κορωνοϊός: Ενας νεκρός στην Ολλανδία -82 τα κρούσματα

06 Μαρτίου 2020 13:34

Ένας 86χρονος που είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό πέθανε σήμερα στην Ολλανδία.

Αυτό ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, διευκρινίζοντας ότι είναι ο πρώτος θάνατος από την Covid-19 στη χώρα.kro;ysmata

Ο ασθενής απεβίωσε σε νοσοκομείο του Ρότερνταμ. Η Ολλανδία ανέφερε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου στις 27 Φεβρουαρίου. Επρόκειτο για έναν άνδρα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην βόρεια Ιταλία. Από χθες εξάλλου τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 82.
Τεσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην Ινδονησία
Παράλληλα η Ινδονησία επιβεβαίωσε σήμερα ότι άλλοι δύο άνθρωποι εξετάστηκαν και βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωναϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της χώρας σε 4.
Οι δύο Ινδονήσιοι που διαγνώσθηκαν με τον κοροναϊό είναι περίπου 30 ετών και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις επειδή είχαν έρθει σε επαφή με τα πρώτα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας Ασμάντ Γιουριάντο.
Η Ινδονησία ανακοίνωσε τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματά της τη Δευτέρα. Επρόκειτο για μια μητέρα και την κόρη της, που ζουν στην περιοχή Ντέποκ κοντά στην Τζακάρτα.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos