Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: «Έχουμε κορωνοϊό» - «Είναι τρελό», λέει ο γιος τους

12 Μαρτίου 2020 12:50

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Αυστραλία όπου ο Τομ Χανκς ένιωσε αδιαθεσία - Την είδηση ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram 


Ο Τσετ Χανκς με ένα βίντεο ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας των διάσημων γονιών του
Δεν κάνει... διακρίσεις ο ιός που απασχολεί όλο τον πλανήτη και έπιασε στα «δίχτυα» του και τον δημοφιλή ηθοποιό Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Ο διάσημος ηθοποιός, λοιπόν, και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του ανακοίνωναν ότι κόλλησαν κορωνοϊό. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου ο Χανκς ένιωσε αδιαθεσία. Πήγε να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα έδειξαν πως και αυτός, αλλά και η σύζυγός του, μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι τέθηκε σε καραντίνα, με τον Χανκς να αναφέρει στα social media:

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Χανκς».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos